Elton John: Îl susținem pe Keir și Partidul Laburist pentru a câștiga aceste alegeri

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Ben Gibson / Facebook - Elton John
Foto: Ben Gibson / Facebook - Elton John

"Schimbare, fii parte din ea": Partidul Laburist face campanie pentru schimbare în ultimul weekend înainte de ziua votului

Elton John și David Furnish și-au subliniat sprijinul pentru Keir Starmer și Partidul Laburist la viitoarele alegeri generale. Campioni neobosiți ai talentelor emergente și ai artiștilor noi, Elton și David au transmis un mesaj video în cadrul unui eveniment de campanie major la Londra, în timp ce campania laburistă pentru schimbare ajunge la ultimul weekend înainte de ziua votului.

În cadrul evenimentului, Keir Starmer a îndemnat publicul britanic să voteze pentru Partidul Laburist la alegerile din 4 iulie, transmitând mesajul: "Schimbare, fii parte din ea".

Elton John, într-un mesaj video, a declarat:

"Este sfâșietor să vedem cum speranțele noii generații de talente creative din Marea Britanie sunt distruse de birocrație. Schimbul cultural bogat și educația care mi-au marcat primii ani și mi-au deschis drumul spre carieră și succes se epuizează și riscă să dispară complet. Și nu este vorba doar de muzicieni, ci de întreaga echipă care organizează un turneu și de întreaga industrie, care depind de talentele emergente pentru a prospera în viitor.

De aceea îl susținem pe Keir Starmer și Partidul Laburist pentru a câștiga aceste alegeri. Există o singură opțiune: să ajutăm artiștii să elimine birocrația care le împiedică dezvoltarea și să contribuim la viitorul succes al acestei țări. Să demonstrăm lumii cât de creativă, prosperă și avangardistă este Marea Britanie. Să susținem Partidul Laburist pentru a câștiga pe 4 iulie."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel