Eminem anunță lansarea noului album

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rapperul Eminem a anunțat data lansării celui de-al 12-lea album de studio, intitulat "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", care va fi disponibil pe 12 iulie.

Eminem, în vârstă de 51 de ani, a făcut dezvăluirea într-un stil autentic Slim Shady, postând un trailer șocant pe conturile sale de social media. Clipul scurt arată o femeie care naște un copil demon. Copilul nu respiră când se naște, până când un doctor îl lovește pentru a-l trezi. Când deschide ochii, aceștia sunt complet negri. Copilul își crește apoi o limbă lungă și o pereche de coarne, în timp ce cei din cameră strigă „Doamne ferește!”, scrie Music News.

Eminem a subtitrat videoclipul cu: „OH S**T!!! THE DEATH OF SLIM SHADY (COUP DE GRÂCE) 7/12!!!”

Anunțul privind data lansării albumului vine cu puțin timp înainte de lansarea celui de-al doilea single al albumului, "Tobey". Piesa, care îi include pe Big Sean și Babytron, urmează să fie lansată pe 2 iulie și se crede că este numită după actorul Tobey Maguire, cunoscut pentru rolul său ca Spiderman. Eminem este un mare fan al universului Marvel și a făcut referiri la acest univers de mai multe ori în piesele sale anterioare.

În "Tobey", el cântă versurile: „Tobey Maguire a fost lovit de un păianjen, dar eu, vezi, a fost un țap.”

Primul single de pe album, "Houdini", a debutat pe locul 2 în Billboard Hot 100, devenind cel mai bine clasat single al lui Eminem din ultimul deceniu. El a fost criticat pentru că a părut să facă glume pe seama lui Megan Thee Stallion în piesă, care a fost împușcată în picior în 2020.

În primul vers, el cântă: „Dacă aș întreba-o pe Megan Thee Stallion dacă ar colabora cu mine, aș avea cu adevărat o șansă la un feat?”

„Feat” este atât prescurtarea pentru „featuring”, cuvântul folosit pentru a descrie aparițiile muzicale ale invitaților, cât și un omofon pentru cuvântul „feet” (picioare).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel