Eminem, pe cale să devină bunic! Vestea a fost dezvăluită într-un videoclip surpriză

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura TikTok
Captura TikTok

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott, este însărcinată, iar celebrul ei tată a anunțat vestea într-un nou videoclip.

Rapperul a lansat recent videoclipul piesei „Temporary”, în care apare o scenă emoționantă în care Eminem și Hailie stau pe un set de scări pe o verandă. Acolo, Hailie îi oferă tatălui ei un tricou personalizat cu logo-ul echipei Detroit Lions, pe care este inscripționat „Bunicul” pe spate.

În plus, Hailie îi prezintă lui Eminem o ecografie a fătului, iar acesta o ridică spre cameră cu o privire surprinsă. O sursă familiarizată cu situația confirmă că Hailie este cu adevărat însărcinată și că acest moment nu este doar o cascadorie pentru videoclip.

Detalii precum termenul sarcinii și sexul copilului nu sunt încă clare, dar Hailie s-a căsătorit în luna mai cu Evan McClintock. Videoclipul include și o mulțime de imagini cu Hailie crescând de-a lungul anilor, precum și o secvență din nunta ei, în care Eminem este vizibil emoționat.

„Temporary” este extras de pe ultimul album al lui Eminem, «The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce)», iar Slim Shady a menționat-o pe Hailie în nenumărate cântece de-a lungul carierei sale. Acum, Hailie se pregătește să devină mamă, iar Eminem este pe cale să devină bunic pentru prima dată.

@nfl best jersey reveal ????❤️ @Hailie Jade #eminem #detroitlions #nfl ♬ Come Inside Of My Heart - IV Of Spades

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel