Erika Isac lovește industria muzicală cu un clip nou. Piesa „BOO HOO” a stârnit CONTROVERSE MARI

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Erika Isac a revenit în atenția publicului cu o nouă piesă, după succesul răsunător al melodiei "Macarena", în care aborda tema violenței și abuzurilor împotriva femeilor, promovând prevenirea și intervenția în cazurile de violență domestică.

De această dată, artista a surprins fanii printr-o schimbare de direcție. Videoclipul noii sale melodii a generat controverse și a atras critici din cauza scenelor abuzive prezentate.

Mai bine de șase luni în urmă, Erika Isac lansa propria versiune a hitului "Macarena", care a dominat scena muzicală la începutul anilor '90. În stilul său unic, artista a reușit să-și lase amprenta pe această piesă, transformând-o într-una dintre cele mai discutate melodii din România. Cu un curaj remarcabil, trapperița de 24 de ani și-a demonstrat talentul abordând un subiect delicat și relevant pentru femeile din România: abuzul împotriva acestora.

În efortul de a expune violența domestică și abuzurile comise de bărbați împotriva femeilor, Erika Isac nu doar că a ajuns rapid în topurile trending pe YouTube, dar a devenit și un personaj monden controversat într-un timp foarte scurt.

Erika Isac „dă lovitura” din nou cu o piesă lansată din impuls – „BOO HOO”. După succesul uriaș înregistrat cu „Macarena”, artista intenționează să domine din nou topurile muzicale cu acest nou single. Asemenea hitului anterior, care a făcut valuri în industria muzicală din România, „BOO HOO” a început deja să stârnească primele controverse. Pe pagina de Instagram a casei de discuri Global Records au apărut deja primele reacții ale celor care au ascultat piesa.

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-10-11-at-14-02-48_13782000.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel