Familia regală a decupat-o pe Meghan Markle din fotografia de ziua de naștere a Prințului Harry

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Meghan Markle pare să fi fost exclusă dintr-o fotografie distribuită online de familia regală cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Prințul Harry.

Duminică, ducele de Sussex a primit felicitări pe X (fostul Twitter) din partea tatălui său, regele Charles al III-lea, precum și din partea fratelui său, Prințul William, și a cumnatei sale, Kate Middleton. Pentru a marca împlinirea a 40 de ani, familia regală a ales o imagine din 2018 în care Harry zâmbește larg în timpul unei vizite la Dogpatch Labs din Dublin.

Totuși, o fotografie originală de la același eveniment o includea și pe Meghan Markle, care era așezată alături de el, însă versiunea distribuită online o prezenta doar pe Harry. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a confirmat pentru The Independent că fotografia nu a fost editată și a fost utilizată în formatul în care a fost primită.

Aceasta a fost prima dată în trei ani când familia regală a marcat public ziua de naștere a lui Harry. „Îi urăm Ducelui de Sussex o aniversare fericită la împlinirea a 40 de ani!”, a scris contul oficial X al familiei regale, gestionat de biroul regelui Charles.

Prințul și Prințesa de Wales au distribuit mesajul, adăugând propriile urări. Conform publicației The Post, Harry ar fi primit și un apel telefonic din partea unora dintre rudele sale înstrăinate.

De la moartea reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022, regele Charles a implementat un protocol care limitează postările pe rețelele sociale la membrii activi ai familiei regale. După ce Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020, relațiile dintre Harry și familia sa au devenit tensionate, în special cu fratele său William.

În autobiografia sa, „Spare”, Harry a relatat deschis despre ruptura dintre el și familia sa. Recent, el și William au fost văzuți împreună la funeraliile unchiului lor, Lord Robert Fellowes, dar nu au interacționat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel