Fanii lui Beyoncé anunță că premiile CMA sunt „rasiste” pentru că au respins „Cowboy Carter” fără nominalizare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Fanii lui Beyoncé au acuzat Premiile CMA de „rasism” după ce cântăreața nu a primit nicio nominalizare la gala din 2024, în ciuda succesului albumului său country, „Cowboy Carter”.

Cum e posibil ca Beyoncé și Cowboy Carter să fie complet ignorate la CMA, dar Post Malone să obțină patru nominalizări? Asta e rasism, fără nicio altă explicație. Cowboy Carter este unul dintre cele mai mari albume ale anului și a readus muzica country în prim-plan”, a scris un utilizator furios pe X.

Bravo, CMA, ați demonstrat din nou că sunteți o organizație rasistă. Beyoncé a făcut istorie cu Cowboy Carter și a reușit mai mult decât orice alt artist country în ultimii ani, dar voi sunteți prea speriați să o recunoașteți”, a comentat altcineva.

Niciun artist cu un album și single numărul 1 nu a fost complet ignorat la o gală de premiere. În nicio categorie! CMA poate să-și vadă de treabă. Beyoncé merita mult mai mult”, a spus un alt fan dezamăgit.

Oricine știe că CMA-urile o vor ignora pe Beyoncé. Nu o plac și refuză să onoreze un album care abordează direct tratamentul lor rasist față de ea”, a adăugat un alt utilizator pe rețelele de socializare.

Criticile au început să apară imediat după ce CMA și-a anunțat nominalizările pentru 2024. Deși albumul lui Beyoncé, Cowboy Carter, a debutat pe primul loc în multe țări și a fost apreciat de critici, cântăreața nu a primit nicio nominalizare.

Cowboy Carter și single-ul său principal, Texas Hold 'Em, au ajuns pe primul loc în topurile Billboard 200 și Hot 100, iar Beyoncé, în vârstă de 43 de ani, a devenit prima femeie de culoare care ocupă locul 1 în clasamentul Country Albums de la crearea acestuia în 1964.

Albumul a adus, de asemenea, în atenție și alți artiști country de culoare, precum Shaboozey, care a colaborat la piesele Sweet ★ Honey ★ Buckiin' și Spaghettii.

Single-ul său, A Bar Song (Tipsy), a petrecut opt săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100.

Mulți fani cred că albumul Cowboy Carter a fost ignorat deoarece a fost inspirat de criticile primite de Beyoncé după prestația sa din 2016 la CMA alături de Chicks.

„La acest album am lucrat cinci ani”, a scris Beyoncé pe Instagram în martie. „A venit dintr-o experiență în care nu m-am simțit binevenită... și mi-a fost clar că nu eram dorită.”

Cântăreața a explicat că, din cauza acelei experiențe, a început să aprofundeze istoria muzicii country.

Criticile pe care le-am primit la început m-au forțat să depășesc limitele impuse. Cowboy Carter este rezultatul provocării mele și al muncii pe care am depus-o pentru a îmbina genurile și a crea acest album”, a adăugat ea.

În schimb, Morgan Wallen, care a fost surprins anterior folosind un cuvânt rasist, a primit cele mai multe nominalizări la CMA, adică șapte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel