Fiica lui Eminem, Hailie Jade, a dezvăluit sexul bebelușului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fiica lui Eminem, Hailie Jade, a dezvăluit sexul bebelușului
Fiica lui Eminem, Hailie Jade, a dezvăluit sexul bebelușului

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Mathers, care este însărcinată, a dezvăluit că așteaptă un băiețel.

Hailie și soțul ei, Evan McClintock, au anunțat sexul copilului în episodul de vineri al podcastului său, Just a Little Shady, prin spargerea unui balon umplut cu confetti albastre.

„Este un băiat!”, a exclamat cuplul.

Viitoarea mamă le-a spus ascultătorilor că McClintock a fost încântat să afle că vor avea un „mic prieten”.

„Evan spunea: «Vor veni cu mine la vânătoare. Vor juca golf cu mine»”, a povestit Hailie. „Iar eu am spus: «OK, dar vor veni și la tir cu mine».”

Săptămâna trecută, Hailie a făcut senzație în presă după ce și-a anunțat sarcina în videoclipul piesei Temporary al lui Eminem.

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, ea i-a oferit tatălui său, rapperul câștigător al premiului Grammy, un tricou al echipei Detroit Lions cu cuvântul „Grandpa” imprimat pe spate.

Hailie a menționat subtil momentul în care și-a aflat sarcina, dezvăluind că era deja însărcinată când a mers spre altar, în luna mai. Ea a adăugat că cea mai bună prietenă a sa a băut toate băuturile ei alcoolice în timpul petrecerii, pentru a nu-i da de gol sarcina.

Hailie și McClintock s-au căsătorit în Battle Creek, Michigan, la un an după logodna lor. Cei doi s-au cunoscut la Michigan State University și au început să formeze un cuplu în 2016.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel