Fiica lui R Kelly îl acuză pe cântăreț că a abuzat-o

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Fiica lui R. Kelly, Buku Abi, l-a acuzat pe tatăl ei celebru de abuz sexual în copilărie.

Fostul megastar s-a confruntat de-a lungul timpului cu multiple acuzații de abuz sexual, înainte de a fi încarcerat în 2022 pentru trafic de persoane și șantaj.

Aproape șase ani după difuzarea documentarului "Surviving R. Kelly", care a dus la reexaminarea probelor împotriva lui, fiica cea mare a cântărețului, Joann Kelly (cunoscută sub numele de Buku Abi), și-a făcut publică propria experiență de abuz în noua serie documentară în două părți, "R. Kelly's Karma: A Daughter's Journey".

„El era totul pentru mine. Mult timp, nici măcar nu voiam să cred că așa ceva s-ar fi putut întâmpla. Nu înțelegeam că, chiar dacă era o persoană rea, ar fi putut să-mi facă rău”, a mărturisit Abi, în vârstă de 26 de ani, pentru New York Daily News. „Am fost prea speriată să spun cuiva. Mi-era teamă chiar și să-i spun mamei.”

Starul încarcerat, în vârstă de 57 de ani, are doi copii, Jaah și Robert Jr., împreună cu fosta sa soție, Andrea Kelly, care l-a părăsit în 2005.

„Simt că acel moment de o fracțiune de secundă mi-a schimbat complet viața, mi-a transformat cine eram și a stins lumina și strălucirea pe care le aveam”, a continuat Abi. „După ce i-am spus mamei, nu ne-am mai întors acolo – nici eu, nici fratele meu (Robert), nici sora mea (Jaah). Și până în ziua de azi, încă mă lupt cu acea experiență.”

În a doua parte a documentarului, Abi oferă mai multe detalii, explicând că avea în jur de opt sau nouă ani când a avut loc presupusul abuz.

„Îmi amintesc că m-am trezit simțindu-i atingerea”, povestește ea. „Nu știam ce să fac, așa că am rămas nemișcată, prefăcându-mă că dorm.”

Ea și Andrea s-au adresat ulterior poliției, însă li s-a spus că a trecut prea mult timp pentru a depune o plângere oficială.

„Deci, în acel moment al vieții mele, am simțit că am spus ceva degeaba”, a recunoscut Abi.

Avocații lui Kelly au negat toate afirmațiile din documentar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel