Fiii lui Britney Spears sunt dispuși să se împace cu cântăreața

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fiii lui Britney Spears sunt dispuși să se împace cu cântăreața
Fiii lui Britney Spears sunt dispuși să se împace cu cântăreața

Fiii lui Britney Spears și Kevin Federline sunt deschiși la o reconciliere cu mama lor.

Avocatul Mark Vincent Kaplan, reprezentantul fostului soț al vedetei pop și al familiei acestuia, a confirmat că Sean Preston, de 18 ani, și Jayden James, de 17 ani, au vorbit cu Britney la telefon.

Cu toate acestea, Kaplan a negat un raport care susținea că s-au întâlnit de mai multe ori în persoană și că reconcilierea ar fi fost completă.

"Reconcilierea și refacerea relațiilor sunt dificile și necesită timp. Acestea sunt uneori complicate și întotdeauna un proces îndelungat. Procesul nu a început cu adevărat, cu atât mai puțin să fie finalizat", a declarat Kaplan pentru Entertainment Tonight.

"Lucrul pozitiv este că băieții au observat că mama lor se simte bine și doresc să vorbească cu ea. Au existat unele comunicări telefonice între Britney și fiii ei, ceea ce credem că reprezintă un pas în direcția corectă."

La începutul acestei săptămâni, MailOnline a publicat un raport care susținea că Britney și copiii ei s-au întâlnit în secret în Hawaii și California.

Adolescenții s-au mutat în Hawaii împreună cu Kevin, soția sa Victoria Prince, și cei doi copii ai lor, după ce Britney și-a dat acordul pentru mutarea lor anul trecut.

Potrivit ET, Britney, în vârstă de 42 de ani, nu și-a vizitat încă fiii în Hawaii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel