Filmul despre Michael Jackson va "arunca o lumină diferită" asupra starului "complicat", spune Colman Domingo

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Michael Jackson
Sursa: captură Youtube Michael Jackson

"Oamenii vor fi surprinși de ceea ce vom face cu acest film", a glumit actorul din 'Michael', Colman Domingo.

Colman Domingo dezvăluie detalii despre viitoarea biografie a lui Michael Jackson.

Filmul "Michael," programat pentru lansare pe 18 aprilie 2025, va prezenta o perspectivă nouă asupra vieții lui Michael Jackson, a declarat Domingo, în vârstă de 54 de ani, pentru Entertainment Tonight la gala BET Awards din 30 iunie, unde a fost nominalizat pentru cel mai bun actor.

Regele muzicii pop, care va fi interpretat în film de nepotul său Jaafar Jackson, a lăsat o moștenire complexă, inclusiv acuzații de abuz sexual care au apărut după moartea sa la vârsta de 50 de ani în 2009.

"Michael Jackson este, fără îndoială, unul dintre cei mai prolifici artiști care au existat vreodată pe această planetă", a declarat Domingo. "Este o ființă umană complicată și cred că ceea ce va face filmul este să spună povestea unei persoane foarte complicate."

Colman Domingo, nominalizat la Oscar pentru rolul său în "Rustin," se alătură lui Jaafar Jackson, în vârstă de 27 de ani, în biografia "Michael," interpretându-l pe tatăl lui Michael, Joe Jackson, care a gestionat carierele Jackson 5 și ale fiicelor sale, Rebbie, La Toya și Janet, din anii '60 până în anii '80.

Nia Long joacă rolul matriarhului Katherine Jackson, în timp ce Juliano Krue Valdi, de 9 ani, îl portretizează pe Michael din perioada Jackson 5. Miles Teller îl interpretează pe John Branca, avocatul și managerul lui Michael.

Filmul "Michael" recreează triumfurile și tragediile starului pop la o scară epică, cinematografică, explorând latura sa umană, luptele personale și geniul său creativ incontestabil, evidențiat prin cele mai iconice interpretări ale sale, conform sinopsisului oficial.

"Publicul va avea, ca niciodată până acum, o privire din interior asupra unuia dintre cei mai influenți artiști deschizători de drumuri pe care lumea i-a cunoscut vreodată."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel