Firerose dezvăluie "regulile stricte" ale lui Billy Ray Cyrus

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Firerose Cyrus l-a crezut pe starul country Billy Ray Cyrus când i-a spus: "Într-o zi, vom avea o poveste de dragoste epică, dincolo de ceea ce și-ar putea imagina oricine".

Însă, după doar șapte luni de căsnicie, cei doi sunt implicați într-un divorț de coșmar, cu acuzații de abuz de fiecare parte.

Într-un interviu exclusiv pentru Page Six, Firerose, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că Billy Ray Cyrus, celebrul interpret al hitului "Achy Breaky Heart" și tatăl lui Miley Cyrus, a dat-o afară din casa lor din Tennessee în ziua în care urma să facă o dublă mastectomie. Firerose fusese recent diagnosticată cu gena BRCA1, care implică un risc ridicat de a dezvolta cancer la sân.

Cu vocea tremurândă, Firerose a relatat că Billy Ray, în vârstă de 62 de ani, striga constant la ea, făcând-o să se simtă ca o prizonieră în ferma lor izolată de lângă Nashville.

"Billy avea reguli foarte stricte", a spus Firerose. "Nu am avut mașină. Aveam voie să merg doar la chiropracticianul local și aveam voie o dată pe lună să-mi fac unghiile... era o izolare sistematică și nu puteam găsi curajul să plec."

Prietenilor și familiei le era interzisă vizita, a susținut ea, adăugând: "Dacă trebuia să trimit un mesaj, trebuia să i-l citesc pentru a obține permisiunea. La fel se întâmpla și cu e-mailurile".

"Părea că Firerose se află într-o închisoare pentru care nu s-a înscris", a declarat una dintre prietenele ei apropiate, o stilistă, pentru Page Six.

Stresul a devenit atât de mare, a spus Firerose, încât a leșinat cu două zile înainte de nunta lor din octombrie anul trecut și a fost dusă la spital.

Ea a susținut că Billy Ray o trata în tăcere ore întregi și uneori chiar zile întregi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel