Fiul lui Chester Bennington îl critică pe Mike Shinoda pentru reuniunea Linkin Park

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Fiul lui Chester Bennington a criticat public decizia lui Mike Shinoda de a reuni trupa Linkin Park.

Săptămâna trecută, co-fondatorul trupei, Mike Shinoda, a anunțat că Linkin Park va reveni pe scenă cu Emily Armstrong ca nouă vocalistă, după o pauză de șapte ani în urma decesului lui Chester Bennington, care s-a sinucis în iulie 2017, la vârsta de 41 de ani.

Luni, fiul lui Bennington, Jaime, și-a exprimat dezaprobarea față de această decizie printr-un mesaj pe Instagram Stories.

„Hei, Mike! Oamenii nu au probleme să accepte ideea ca Linkin Park să se reinventeze”, a început el. „Dificultatea apare când tu angajezi o prietenă de-a ta de mulți ani, @emilyarmstrong, pentru a-l înlocui pe @chesterbe, știind istoricul ei în biserică și faptul că a fost aliată cu @dannymasterson. Asta este problema.”

Jaime face referire la legăturile lui Armstrong cu Biserica Scientologică și la sprijinul inițial pe care aceasta l-a oferit lui Danny Masterson, acuzat de agresiune sexuală.

Cu toate acestea, într-o declarație recentă, Emily Armstrong, solista trupei Dead Sara, a clarificat că a rupt legăturile cu Masterson, afirmând că l-a „judecat greșit” și că nu a mai vorbit cu el de la începutul procesului. În septembrie 2023, Danny Masterson a fost condamnat la închisoare între 30 de ani și închisoare pe viață.

În continuarea criticilor sale, Jaime l-a acuzat pe Shinoda că „șterge încet moștenirea tatălui meu în timpul lunii internaționale de prevenire a sinuciderilor” și că nu a oferit „o declarație clară cu privire la impactul angajării unei persoane ca Emily, într-un moment în care o parte semnificativă a fanilor trupei sunt victime ale abuzurilor”.

Jaime, în vârstă de 28 de ani, l-a mai acuzat pe Shinoda că „a trădat încrederea pe care fanii și oamenii i-au acordat-o de-a lungul anilor, inclusiv eu”.

„Am avut încredere că vei fi o persoană mai bună și că vei aduce schimbarea. Ne-ai promis asta. Dar acum te comporți ca cineva fără viziune”, a continuat el.

Până în acest moment, reprezentanții lui Shinoda și Linkin Park nu au răspuns la comentariile lui Jaime.

Primul concert al Linkin Park cu Emily Armstrong este programat pentru miercuri seara la Los Angeles, iar noul album al trupei, From Zero, va fi lansat pe 15 noiembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel