Foo Fighters aduc legenda Black Sabbath într-un concert surpriză în Marea Britanie

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Geezer Butler a fost invitatul surpriză al Foo Fighters la ultimul lor concert din Marea Britanie din cadrul turneului "Everything Or Nothing At All Tour".

Trupa celebră pentru hit-ul "Monkey Wrench" a luat scena la Villa Park din Aston, Birmingham, casa echipei de fotbal Aston Villa din Premier League, unde Geezer este cunoscut drept un fan înfocat. Concertul a avut loc joi seara (27.06.24) și a marcat finalul etapei britanice a turneului lor, iar basistul de la Black Sabbath s-a alăturat trupei pentru a oferi un spectacol special.

Dave Grohl, liderul Foo Fighters, a ținut fanii în suspans anunțând un invitat special "care a crescut la doar trei străzi distanță de aici" și a dezvăluit că acest "star misterios" nu a mai cântat niciodată pe stadionul echipei sale favorite, Villa.

Grohl a continuat: "Geezer Butler de la Black Sabbath va ieși pe scenă!"

Foo Fighters și Geezer Butler au interpretat o versiune a hitului "Paranoid" al formației Black Sabbath, în care Dave Grohl a preluat vocea lui Ozzy Osbourne.

Geezer a ales să nu interacționeze direct cu mulțimea, preferând să lase sunetul basului să vorbească.

Într-un moment anterior din spectacol, Dave a elogiat Birmingham-ul, numindu-l "cel mai frumos oraș din Anglia", după ce un curcubeu a apărut deasupra Villa Park.

El a declarat: "Ce-i asta, Hawaii? Birmingham este pur și simplu cel mai frumos oraș din țară! Mă simt ca și cum aș fi în vacanță."

La începutul săptămânii, Foo Fighters au cântat la stadionul londonez al lui West Ham United. Dave Grohl, în vârstă de 55 de ani, liderul trupei rock, a încheiat perechea de concerte deschizând ușile propriei sale berării, Duke of York, în interiorul vestiarelor.

La aceste concerte au fost invitați și legende precum Sir Paul McCartney, în vârstă de 82 de ani, de la Beatles, și Bono, în vârstă de 64 de ani, solistul trupei U2.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel