Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, Jake E. Lee, împușcat în Las Vegas

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Photo by Edward Eyer/Pexels
Photo by Edward Eyer/Pexels

Jake E. Lee, fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, a fost împușcat de mai multe ori în Las Vegas.

Muzicianul, cunoscut pentru perioada în care a cântat alături de Ozzy Osbourne, se află în prezent la terapie intensivă, însă este pe deplin conștient, conform declarațiilor purtătorului său de cuvânt. Se preconizează că va avea o recuperare completă.

Potrivit TMZ, incidentul a avut loc marți, în jurul orei 2:40 dimineața, în timp ce Jake își plimba câinele. Atacul pare să fi fost un act de violență stradală la întâmplare și este în prezent investigat. Până acum, nu au fost efectuate arestări.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 75 de ani, și-a exprimat îngrijorarea față de fostul său coleg de trupă. „Nu l-am mai văzut pe Jake E. Lee de 37 de ani, dar asta nu diminuează șocul pe care l-am simțit când am aflat ce i s-a întâmplat. Este încă un act fără sens de violență armată. Gândurile mele se îndreaptă către el și fiica sa, Jade. Sper din suflet să se facă bine,” a declarat Ozzy.

Reprezentantul lui Jake a subliniat că ancheta este în desfășurare și a solicitat respectarea intimității familiei în aceste momente dificile.

Jake E. Lee, în vârstă de 67 de ani, a fost chitaristul lui Ozzy între 1983 și 1987, înainte de a părăsi trupa la inițiativa lui Sharon Osbourne. Ulterior, a format trupa Badlands în 1988, alături de fostul solist al Black Sabbath, Ray Gillen.

În 2013, Jake a fondat trupa Red Dragon Cartel, cu care a lansat două albume.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel