Fratele lui Tupac Shakur face acuzații împotriva lui Sean „Diddy” Combs

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rapperul legendar Tupac
Rapperul legendar Tupac

Fratele lui Tupac Shakur l-a criticat pe Sean "Diddy" Combs pentru comentariile acestuia din trecut referitoare la moartea rapperului.

Mopreme Shakur a reflectat asupra unei declarații făcute de Combs în 2008, în care artistul, cunoscut pentru piesa „I'll Be Missing You”, a susținut că nu are nicio legătură cu uciderea lui Tupac, survenită în 1996.

Îndoindu-se de sinceritatea lui Combs, Mopreme a spus în emisiunea "Piers Morgan Uncensored": „Părerea mea este că acea declarație nu a fost 100% sinceră. Trebuie să aflăm ce este adevărat și ce este fals, ce este real și ce nu.”

Referindu-se la o conversație anterioară cu Combs, Mopreme a continuat: „(Combs) a spus că nu are nicio legătură cu moartea fratelui meu. I-am răspuns: 'Adevărul încă nu a ieșit la lumină, așa că vom vedea.' Iată-ne acum, la 27-28 de ani după, și se pare că există dubii în jurul acelei declarații, alături de alte suspiciuni pe care le au oamenii.”

Întrebat dacă crede că Diddy a mințit, Mopreme a răspuns: „Foarte posibil și, în opinia mea, așa pare.”

Tupac a fost împușcat în Las Vegas în 1996, iar în septembrie 2023, liderul bandei Crips, Duane „Keffe D” Davis, a fost acuzat de uciderea rapperului.

Familia lui Tupac a început să investigheze legătura lui Combs cu crima după ce mogulul muzical a fost acuzat de implicare, un articol din Los Angeles Times sugerând că Diddy l-ar fi ademenit pe Tupac să viziteze un studio de înregistrări înainte de atac.

Combs a negat ferm aceste acuzații, declarând: „Această poveste este o minciună. Este mai mult decât ridicolă și complet falsă. Nici (regretatul rapper Notorious B.I.G.), nici eu nu am știut de vreun atac, înainte, în timpul sau după ce s-a întâmplat. Sunt șocat că Los Angeles Times ar publica o poveste atât de nefondată și complet falsă.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel