Ghost lansează filmul "Rite Here Rite Now" și extinde data premierei

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Captura ecran Youtube IGN Movie Trailers
Foto: Captura ecran Youtube IGN Movie Trailers

La premiera mondială a filmului de debut al formației GHOST, "Rite Here Rite Now", pe 18 iunie la Picturehouse Central din Londra, liderul GHOST, Tobias Forge, a vorbit cu Rock Sound despre realizarea filmului.

"Ca orice sarcină semi-gigantică, pe cât de distractivă este, pe atât de obositoare poate fi. Sunt obișnuit să lucrez cu termene limită, dar realizarea unui film este cu siguranță mult mai dificilă... Nu poți lansa un film sau să-l amâni cu o săptămână. Dacă nu livrezi la timp, ar fi întârziat cu luni de zile. Așa că ne-am concentrat pe această dată, practic de nouă luni. Se simte ca o mare ușurare pentru că, în anumite momente, în timpul realizării filmului, a existat cu siguranță un sentiment de urgență.", scrie Blabbermouth.

Regizorul Alex Ross Perry a vorbit despre colaborarea cu Forge și GHOST: "Sunt fan. În primul rând, sunt fan. Dacă ceva mă menține umil și sincer în colaborarea cu el de mai multe ori pentru diverse proiecte, este faptul că sunt doar fericit să fiu acolo. Nu sunt acolo pentru a-mi face un nume sau pentru a-mi construi CV-ul ca regizor de filme rock/metal... Este doar despre a traduce ceea ce vrea el, pentru că ceea ce vrea el este vast, vizual, creativ dar nu întotdeauna practic sau posibil."

Datorită cererii copleșitoare, au fost adăugate alte date pentru lansarea mondială a filmului "Rite Here Rite Now", care va avea acum premiera în cinematografe pe 20, 21, 22 și 23 iunie. Biletele sunt disponibile aici.

Regizat de Forge și Perry ("Her Smell"), "Rite Here Rite Now" combină imagini de concert nemaivăzute din 2023 ale formației GHOST cu o poveste narativă care preia fire narative din seria "Chapters" a formației.

Soundtrack-ul original al filmului "Rite Here Rite Now" va fi lansat pe 26 iulie prin Loma Vista Recordings. Acest soundtrack, care include 18 piese, va fi disponibil în toate formatele (digital, CD, 2xLP). Precomenzile sunt disponibile acum și includ versiunea live a piesei "Absolution".

"Rite Here Rite Now" este produs de Popecorn Cinematic Pictures. Producătorii includ Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta și Jonas Åkerlund.

Anul trecut, Forge a confirmat că imaginile din cele două spectacole ale formației din septembrie 2023 la Kia Forum din Inglewood, California, vor fi folosite în film.

La spectacolele de la Forum, GHOST a interpretat pentru prima dată live piesa "Twenties". De asemenea, au cântat coverul piesei lui Roky Erikson, "If You Have Ghosts", care a fost reimaginată de GHOST pentru EP-ul lor din 2013 "If You Have Ghost". Versiunea formației GHOST a fost interpretată pe o scenă separată față de restul setului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel