Ice Spice refuză să confirme dacă Taylor Swift va apărea pe albumul ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Ice Spice a lăsat să se înțeleagă că Taylor Swift ar putea apărea pe viitorul său album de debut, 'Y2K'.

Senzația rap și superstarul pop au colaborat anterior la remixul hitului 'Karma' al lui Taylor în mai anul trecut. Cântăreața piesei 'Boy's a Liar' nu a confirmat și nici nu a negat dacă Taylor Swift va contribui la albumul ei, care urmează să fie lansat pe 26 iulie, dar a sugerat că vor exista "câteva" colaborări.

Vorbind pentru "Entertainment Tonight" pe covorul roșu de la Premiile BET, care au avut loc la Teatrul Peacock din Los Angeles, duminică, 30 iunie, Ice Spice a declarat: "Există câteva [colaborări] - asta e tot ce pot spune. Mai mult de una."

Întrebată dacă Taylor Swift i-a întors favoarea, Ice Spice a răspuns timid: "Cred că ea mi-a făcut favoarea, dar nu știu, să vedem, să vedem."

Vedeta rap în vârstă de 24 de ani, Ice Spice, a dezvăluit recent sfatul valoros primit de la Taylor Swift, autoarea hitului "Anti-Hero": "Să continui să fac muzică și totul va fi bine."

Într-un interviu pentru Billboard, Ice Spice a spus: "Când am fost în studio cu Taylor, nu voi uita niciodată. Ea mi-a spus: 'Nu contează ce, doar continuă să faci muzică și totul va fi bine.'"

Anterior, Ice Spice a evitat să dezvăluie detalii despre sfaturile primite de la Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani. Într-un interviu pentru The Guardian, ea a mărturisit: "Am fost ca: 'Tu te implici în proiectul meu? Cum așa?' Ea este atât de drăguță - am fost uimită de cât de umilă și dispusă să colaboreze era. Ea îmi oferă atât de multe sfaturi - vorbim tot timpul și este foarte amuzantă ... Dar nu pot spune exact ce îmi spune."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel