Înșelătorie la grădina zoologică din China! Ursul PANDA a început să LATRE

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Video/ CollinRugg X
Captura Video/ CollinRugg X

Vizitatorii unei grădini zoologice din China au fost revoltați după ce au descoperit că urșii panda pe care îi credeau autentici, la Grădina Zoologică Shanwei, erau de fapt câini vopsiți pentru a semăna cu urșii pe cale de dispariție.

Înșelătoria a fost dezvăluită când unul dintre "panda" a început să latre și să se comporte clar ca un câine, conform relatărilor presei locale. Imagini video cu animalele au apărut rapid pe internet, arătând clar cozile crețe ale celor doi "panda", evidențiind astfel falsul.

Inițial, grădina zoologică a negat acuzațiile, afirmând că aceștia erau o rasă specială de "câini panda". Cu toate acestea, în fața presiunilor venite din partea vizitatorilor și a internauților, administrația a recunoscut în cele din urmă adevărul: cei doi "panda" erau, de fapt, câini Chow Chow vopsiți, o rasă pufoasă populară în China.

Furiosi și păcăliți, vizitatorii au cerut imediat rambursarea biletelor – o reacție pe care mulți o consideră justificată.

Acest incident nu este unul izolat. În luna mai, Grădina Zoologică Taizhou a fost prinsă folosind o tactică similară, înlocuind panda cu Chow Chows vopsiți. În apărarea lor, reprezentanții grădinii zoologice au susținut că aceasta era cea mai bună soluție în lipsa unor urși panda reali.

Așadar, data viitoare când vizitați o grădină zoologică, fiți atenți la animale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel