Insula Iubirii. Controversa momentului: Ispita însărcinată cu un concurent? Ce spun aceștia

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Daniel Reche/Pexels
Fotografie de la Daniel Reche/Pexels

Dani și ispita Mădălina de la Insula Iubirii au părăsit împreună Thailanda și sunt încă într-o relație.

Cei doi au declarat că se înțeleg excelent de la încheierea emisiunii și că relația lor merge foarte bine. Recent, și-au surprins fanii cu vestea că Mădălina ar fi însărcinată și deja au început să se gândească la numele copilului lor.

Recent, Dani și ispita Mădălina de la Insula Iubirii au participat la un live alături de foști concurenți din sezonul 8, moment în care Daiana a întrebat-o pe Mădălina dacă este însărcinată, deoarece mai multe persoane erau curioase dacă Dani va deveni tată. Inițial, Mădălina a negat că ar fi însărcinată, dar ulterior a lăsat să se înțeleagă că ar putea avea un copil, doar pentru ca mai târziu să nege din nou că vor deveni părinți.

Într-o notă jucăușă, Mădălina a glumit că este însărcinată, iar Dani a intervenit, afirmând că nu este o glumă. În același moment, el a "avertizat" pe Daiana că, atunci când va primi invitația la botezul copilului lor, va realiza că nu a fost doar o glumă.

În timp ce unii dintre fani i-au felicitat pentru presupusa sarcină, alții și-au exprimat scepticismul, considerând că ar putea fi vorba doar despre o strategie de atenție.

Nu făceau mișto, chiar a zis că e pe bune și că vorbesc mai multe în privat” / „E gravidă, a spus și ea mai devreme” / „Mădălina, fată deșteaptă, a făcut repede un copil să-l țină pe Dani, știind că sufletul lui e la Maria” /  „E la mișto, au spus și ei”, sunt doar două dintre comentariile fanilor, pe TikTok.

Zvonurile despre faptul că ar putea deveni părinți au fost amplificate de declarațiile lui Dani, care a mărturisit că deja au ales numele copilului. Dacă vor avea o fetiță, plănuiesc să o numească Daniela, iar dacă va fi bă

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel