Inundație cu vin roșu în Portugalia: Rezervoare sparte, localnici uluiți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Inundație cu vin roșu în Portugalia: Rezervoare sparte, localnici uluiți
Inundație cu vin roșu în Portugalia: Rezervoare sparte, localnici uluiți

Portugalia a suferit o pierdere masivă, înregistrându-se pierderea a două milioane de litri de vin roșu de calitate consumabilă, ca urmare a spargerii a două rezervoare uriașe. 

Vinul a inundat drumurile locale și se pare că a afectat și câteva pivnițe. Incidentul a avut loc în localitatea Sao Lourenço do Bairro, situată în vestul Portugaliei, unde aproximativ 2000 de locuitori au fost martorii stupefiați ai acestui eveniment, privind cu uimire cum valul de vin trece în fața ușilor lor.

3 milioane de sticle de vin roșu, pe apa sâmbetei

Incidentul a avut loc la distileria Levira, situată pe dealurile din apropierea satului Sao Lourenço do Bairro. Două rezervoare de vin au suferit o spargere bruscă, ceea ce a dus la inundarea localității, conform informațiilor furnizate de Diaro de Coimbra, citat de Insider.

Vinul a ajuns să acopere drumurile din zonă și a pătruns în cel puțin o pivniță privată.

Presiunea locală a estimat că cantitatea de vin vărsată a fost de aproximativ 2,2 milioane de litri, suficient pentru a umple aproximativ 2.933.333 de sticle de vin.

Imaginile au devenit virale pe platformele de socializare, iar localnicii au capturat momentul viiturii de vin pe film și au scris: "Cu siguranță, este o altfel de inundație. Un râu de vin roșu curge prin Sao Lourenço do Bairro, Portugalia." Acest eveniment a fost primit cu regret de către locuitori.

Publicația portugheză Correios a relatat locuitorii sunt îngrijorați de contaminarea cu vin a unui râului local Certima, dar departamentul local de pompieri a asigurat că a reușit să blocheze fluxul și să devieze viitura departe de apă, într-un câmp din apropiere.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel