J. Cole este tatăl a doi copii

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: captura Jcole
Foto: captura Jcole

Rapperul premiat cu Grammy, J. Cole, s-a căsătorit cu soția sa, Melissa Heholt, în 2015. De atunci, cuplul a primit doi fii, dar nu au dezvăluit numele acestora.

Vorbind cu Vulture în aprilie 2018, Cole și-a exprimat mândria pentru familia sa, scrie People.

„Sunt un rapper de succes, care poate, la o simplă dorință, să meargă oriunde, să facă orice, să aibă aventuri nebunești,” a spus el. „Dar nu a fost o decizie mai bună pe care aș fi putut-o lua decât disciplina pe care mi-am impus-o de a avea responsabilitate, de a avea o altă ființă umană — soția mea — căreia trebuie să îi răspund.”

Cole a continuat, „Familia poate fi literalmente lucrul de care ai avut întotdeauna nevoie, să aducă echilibru și sens și să îți alimenteze creativitatea, să îți ofere scop.”

Fiul cel mare al lui J. Cole

J. Cole a confirmat nașterea primului său fiu cu Heholt în timpul unui interviu cu DJ-ul de radio Angie Martinez în mai 2018. Rapperul nu a dezvăluit încă numele primului său născut.

El a explicat că parte din scopul vieții sale a fost „să fie tată și soț”. Cole a adăugat că nu „poate face doar un singur lucru și apoi să fie tată și soț” pentru că pune „prea multă greutate pe aceste lucruri.”

Deși rapperul nu a confirmat nașterea primului său fiu până în 2018, el a dezvăluit ulterior într-un eseu personal pentru The Players' Tribune că el și Heholt au aflat că vor avea un copil în 2016.

Cu toate acestea, Cole a deschis în martie 2019 pentru GQ despre cum nu a simțit că paternitatea l-a schimbat pentru că s-a pregătit pentru a primi fiul său.

„Pentru o vreme, m-am simțit puțin ciudat în legătură cu asta. Ca și cum, nu. Am simțit, ‘Am ratat ceva?’ Pentru că nu am simțit schimbarea despre care oamenii vorbesc. Și apoi am realizat ce era,” a spus el. „Mi-am schimbat viața pentru a mă pregăti să am o familie și să am un fiu.”

Câștigătorul premiului Billboard Music a continuat, „Mi-am schimbat literalmente viața, locul în care trăiam, lucrurile pe care le făceam. M-am schimbat. Așa că datorită acestui fapt, când a venit fiul meu, eram pregătit. Am făcut deja loc.”

Fiul cel mic al lui J. Cole

Cu al doilea copil, Cole a abordat o modalitate netradițională de a anunța că el și Heholt așteptau din nou un copil.

În piesa „Sacrifices” de pe albumul său din 2019, Revenge of the Dreamers III, rapperul a inclus versuri despre dragostea sa pentru Heholt și familia lor în creștere.

„Nu aveam unde să merg, mi-a oferit un loc unde să stau / Mi-a oferit inima ei să o țin, încă o am și azi,” a cântat el în piesă. „Mi-a oferit darul fiului meu, și plus avem unul pe drum / Mi-a oferit o familie să iubesc, pentru asta, nu pot niciodată să o răsplătesc / Plâng în timp ce scriu aceste cuvinte, lacrimile se simt bine pe fața mea.”

În iulie 2020, Cole a confirmat că este tată a doi fii într-un eseu personal intitulat „The Audacity” pentru The Players' Tribune.

„Am fost binecuvântat cu doi fii, am învățat arta delicată a echilibrului între paternitate și carieră,” a spus el despre cei patru ani anteriori din viața sa.

După ce a devenit tată a doi copii, Cole a apărut în podcastul Lead By Example cu Bob Myers în martie 2023 și a explicat că nu are așteptări pentru viețile pe care le vor duce fiii săi.

„Există curiozitate despre ce va deveni, care vor fi interesele lor, dar nu există nicio dorință sau speranță în ceea ce privește ce anume va fi,” a spus el. „Cred că dorința și speranța mea este mai degrabă să reduc timpul pe care mi-a luat să învăț lucrurile la 30 de ani, sper că tu le poți învăța la 15 sau 16 ani.”

Cole a continuat, adresându-se fiilor săi, „Vreau să poți învăța lecțiile care te-ar putea conduce la pace mai repede pentru că știu cum este viața încercând.”

Rapperul chiar a legat experiența sa de viață de visele sale pentru cei doi copii ai săi.

„Știu cum este viața trăind în încrederea ta,” a spus el. „Ceea ce sper pentru ei este ... atâta timp cât te simți în pace și confortabil ... asta ar fi cea mai mare binecuvântare. Totul după aceea este un bonus.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel