Jaf la una dintre cele mai mari case de modă. Balmain a rămas fără ținute înaintea săptămânii modei de la Paris

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Olivier Roustein directorul de creatie a Balmain
Olivier Roustein directorul de creatie a Balmain

Hainele destinate viitoarei prezentări Balmain pentru Săptămâna Modei de la Paris au dispărut după ce un camion care transporta colecția a fost furat, potrivit unei postări pe Instagram a lui Olivier Rousteing.

"În această dimineață m-am trezit cu zâmbetul pe buze, începând probele pentru următorul meu spectacol la ora 9 și iată ce s-a întâmplat... 50 de piese Balmain furate. Livrarea noastră a fost deturnată. [camionul] a fost furat. Slavă Domnului, șoferul este în siguranță", a scris designerul într-un mesaj adresat celor 9,8 milioane de urmăritori ai săi.

Rousteing a precizat că show-ul programat pentru 27 septembrie lângă Turnul Eiffel va continua așa cum a fost planificat. "Atât de mulți oameni au muncit din greu pentru ca această colecție să se realizeze. Refacem totul, dar acest lucru este atât de lipsit de respect", a continuat el.

"Atât de mulți muncitori, furnizori, echipa mea și cu mine. Vă rog să fiți în siguranță, aceasta este lumea în care trăim. Vă iubesc echipa mea Balmain și nu vom renunța", a încheiat el.

Compania nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Colegul său designer Simon Porte Jacquemus a comentat postarea, scriind "Strength" urmat de un emoji cu inimă, în timp ce alții, inclusiv stilistul lui Jennifer Lopez, Mariel Haenn, au lăsat note de susținere.

În deceniul petrecut la casa de modă, Rousteing a devenit cunoscut pentru colecțiile sale extinse și spectacolele sale exagerate, care urcă adesea la peste 100 de look-uri pe spectacol, care seamănă mai mult cu festivaluri de muzică decât cu prezentări de modă.

La începutul acestui an, el a trecut la un spectacol mai intim, cu 250 de invitați și doar 52 de ținute.

Furturile de vehicule în Franța au înregistrat un vârf în 2022, potrivit cifrelor Ministerului de Interne al țării, cu 133.800 de furturi anul trecut. Furturile au crescut cu 3,5% în regiunea Parisului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel