James Blunt promite să își schimbe numele în orice doresc fanii, cu o singură condiție

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube James Blunt
Sursa: captură Youtube James Blunt

James Blunt își va schimba numele în orice își doresc fanii, dacă va ajunge pe primul loc.

Interpretul hitului „You're Beautiful” a promis că va face „orice” pentru a urca din nou pe primul loc în topuri, odată cu reeditarea albumului său clasic de debut, „Back To Bedlam”, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări, și chiar își va schimba porecla.

El a declarat la Radio X, în emisiunea „The Chris Moyles Show”: „Am semnat pentru a-mi schimba numele în orice dorește publicul – ei îmi pot schimba numele.”

„Este un angajament sincer. Jur pe viața mea și pe viața singurului meu fan – Brian din Glasgow – că îmi voi schimba numele dacă ajunge pe locul întâi.”

Cu toate acestea, cântărețul în vârstă de 50 de ani a recunoscut că are unele îngrijorări cu privire la numele pe care publicul l-ar putea alege, mai ales dacă optează pentru ceva care rimează cu „Blunt”.

El a glumit: „James Cucking Funt... atâta timp cât nu este, știi tu, Blunty McBluntface.”

„Back To Bedlam” – care a ocupat primul loc în topul albumelor din Marea Britanie când a fost lansat pentru prima dată în 2004 – conținea hitul atemporal al lui James, „You're Beautiful”, despre care acesta a dezvăluit anterior că se bazează pe o poveste adevărată.

Scriind într-un articol pentru rubrica „Rush Hour Crush” a ziarului Metro, el a spus: „Primele impresii sunt totul. Pot simți spiritul și sufletul cuiva atunci când îl întâlnesc pentru prima dată.”

„Oamenii au într-adevăr o energie și poți simți pe cineva care este agresiv, sau pe cineva care este bun, sau pe cineva care este blând. Tăcerea spune adesea mult mai mult decât cuvintele...”

„Este o poveste adevărată. Era o fostă iubită. Era cu noul ei iubit – eu nu știam că el există. Dar am trecut unul pe lângă celălalt și ne-am atras reciproc atenția.”

Cântărețul „Goodbye My Lover” – care este acum căsătorit cu Sofia Wellesley – și-a amintit că „a trăit o viață întreagă” în fracțiunea de secundă în care el și fosta lui iubită s-au privit, și s-a simțit imediat inspirat să scrie piesa devenită acum un imn.

El a adăugat: „Am trăit o viață întreagă în acel moment, dar nu am făcut nimic în legătură cu asta. M-am dus acasă și am scris un cântec despre asta și mi-am cumpărat o casă din asta – toată treaba. Deci, mă bucur pentru ei.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel