Janet Jackson nu are acasă nicio amintire legată de carieră

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Janet Jackson nu are acasă nicio amintire legată de carieră
Janet Jackson nu are acasă nicio amintire legată de carieră

Janet Jackson dezvăluie că nu păstrează niciun obiect care să-i amintească de realizările sale din carieră în casa sa.

Deși artista a câștigat numeroase premii și a vândut milioane de discuri de-a lungul anilor, ea a ales să își depoziteze toate distincțiile și să nu aibă în locuință nicio fotografie sau trofeu legat de viața sa profesională.

Într-un interviu pentru revista Saturday a ziarului The Guardian, Janet a explicat: „Nu mă concentrez pe asta. Fac ceea ce fac pentru că îmi place. Nu am niciun premiu acasă și nici nu am avut vreodată.”

Când a fost întrebată unde își ține discurile de platină, cântăreața a mărturisit: „Sună rău, dar toate sunt în depozit. Nimic din casa mea nu are legătură cu industria divertismentului sau cu mine. Doar fotografii cu mine, copilul meu și familia mea.”

Janet, în vârstă de 58 de ani, mamă a unui băiat de șapte ani, Eissa, din căsnicia cu fostul soț Wissam Al Mana, subliniază că nu se simte jenată de succesul său, ci pur și simplu nu are nevoie de o validare constantă.

„Nu e vorba de jenă”, spune ea. „Pur și simplu nu am nevoie de asta pentru a defini cine sunt. Nu trebuie să mă uit zilnic la trofee și să-mi spun: 'Am realizat asta!' Știu că am cinci premii Grammy, o nominalizare la Oscar și am vândut 180 de milioane de discuri.”

Janet Jackson este în prezent în turneul european „Together Again” și a ales acest titlu în mod special, deoarece îi amintește de perioada distractivă a anilor '90.

„Întreaga eră a anilor '90 a fost incredibilă. E uimitor să văd cum moda revine, cu copii purtând din nou pantaloni cu talie joasă și recreând acele look-uri,” a adăugat artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel