Janet Jackson "nu și-a imaginat niciodată" că va cânta Together Again

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Janet Jackson a dezvăluit recent că niciodată nu și-a imaginat că va cânta melodia sa de succes „Together Again”.

Deși piesa a devenit unul dintre cele mai mari hituri ale sale, creatoarea hit-ului „Rhythm Nation” a mărturisit că nu și-a văzut niciodată cântecul în repertoriul său personal.

„Together Again”, lansată în 1997, a fost scrisă ca un omagiu adus celor dragi lui Janet care au decedat din cauza SIDA. Janet, în vârstă de 58 de ani, a explicat într-un interviu recent pentru BBC News: „Cred că a fost influențată de era SIDA și de contextul social al acelei perioade. Am pierdut mulți prieteni și cunoscuți din cauza acestei boli, iar asta m-a afectat profund.”

Janet a adăugat: „Dar niciodată nu mi-am imaginat că voi interpreta ‘Together Again’. Chiar dacă am scris-o pentru mine, am crezut întotdeauna că ar fi fost mai potrivită pentru o artistă cu un stil vocal similar cu al lui Martha Wash de la The Weather Girls.”

„Together Again”, piesa care este acum cea mai difuzată pe Spotify din repertoriul ei, servește drept titlu și pentru turneul ei actual, care a început în aprilie 2023 și se va încheia în octombrie. În cadrul spectacolelor, Janet interpretează și melodia „Scream” alături de imagini cu regretatul ei frate, Michael Jackson, interpretând aceeași piesă.

Janet își amintește: „Mike și cu mine am scris acel cântec în apartamentul lui din New York. Astfel, retrăiesc întreaga călătorie, ascultându-l cântând și amintindu-mi prin ce trecea în acel moment.”

Ea a continuat: „Fiind sora lui mai mică și mereu alături de el, am fost un sistem de sprijin constant. Acesta a fost întotdeauna rolul meu.”

Janet Jackson

Janet Jackson, născută pe 16 mai 1966 în Gary, Indiana, este o artistă emblematică a muzicii pop și R&B, cunoscută pentru influența sa profundă asupra industriei muzicale. Fiica celebrului clan Jackson, Janet este sora mai mică a legendarului Michael Jackson și a debutat în muzică în anii '70, dar a câștigat notorietate internațională în anii '80 și '90.

Debut și ascensiune

Janet Jackson și-a început cariera muzicală ca parte a trupei de familie, The Jackson 5, înainte de a lansa primul său album solo, Janet Jackson (1982). Succesul său a fost consolidat de albumul Control (1986), care a marcat o schimbare semnificativă în imaginea și stilul său muzical, devenind un simbol al feminismului și independenței.

Hituri de succes

Jackson a continuat să domine topurile muzicale cu albume precum Rhythm Nation 1814 (1989), Janet (1993), și The Velvet Rope (1997). Piese precum „Nasty”, „Rhythm Nation”, „That's the Way Love Goes”, și „Together Again” au devenit hituri mondiale și au cimentat statutul ei de superstar internațional.

Inovație și influență

Janet este recunoscută pentru contribuțiile sale inovatoare în muzica pop și R&B, inclusiv stilurile sale de dans distincte și videoclipurile muzicale memorabile. În plus, a fost una dintre primele artiste care a abordat teme sociale și politice în muzica sa, aducând în prim-plan subiecte precum rasismul, violența și discriminarea.

Incidentul de la Super Bowl

Unul dintre cele mai controversate momente din cariera sa a fost incidentul din timpul Super Bowl XLVIII din 2004, când un dans în timpul unui spectacol live a dus la expunerea accidentală a unui sân, ceea ce a generat un scandal major și a avut repercusiuni asupra imaginii sale publice.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel