Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Janet Jackson a împărtășit amintirile emoționante legate de fratele ei mort, Michael Jackson, care o însoțesc pe parcursul turneului său.

În vârstă de 58 de ani, vedeta hitului „Got 'til It's Gone” este sora mai mică a regretatului cântăreț Michael Jackson, care a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani.

Janet se află în prezent în turneul mondial „Together Again”, iar fanii au văzut-o interpretând single-ul „Scream” din 1995, un duet cu Michael, însoțit de imagini video cu regretatul artist.

Vorbind pentru BBC, Janet a mărturisit că este profund emoționată: „Ascultându-l în fiecare seară, văzându-l, îmi amintesc de noi”.

Janet, care a scris hitul împreună cu fratele ei în apartamentul acestuia din New York, își amintește: „(Retrăiesc) toată acea călătorie, ascultându-l cântând și amintindu-mi prin ce trecea în acea perioadă. Fiind sora lui mai mică, mereu alături de el, și fiind acel sistem de sprijin. Acesta a fost întotdeauna rolul meu”.

„Scream” a fost single-ul principal de pe cel de-al nouălea album al lui Michael, „HIStory: Past, Present and Future, Book I”, lansat în 1995, și a apărut și pe albumul de hituri al lui Janet din 2009, „Number Ones”.

Piesa a fost compusă ca răspuns la speculațiile frenetice cu privire la viața personală a lui Michael, care a fost intens mediatizată la mijlocul anilor '90, incluzând zvonuri despre dormitul într-o cameră de oxigen și cumpărarea unui cimpanzeu de companie numit Bubbles.

În anii '90, Michael a fost cercetat în legătură cu relația sa cu un băiețel și s-a confruntat cu acuzații de molestare în 1993, pe care le-a soluționat în afara instanței. În 2005, a fost din nou acuzat, dar a fost achitat în instanță - cu toate acestea, alte acuzații au apărut după moartea sa în 2009.

Turneul lui Janet urmează să ajungă în Regatul Unit în septembrie, cu spectacole la Londra, Birmingham și Manchester, iar în luna următoare va susține un spectacol la Glasgow.

Janet Jackson

Janet Jackson este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare americană, recunoscută pentru influența sa majoră în industria muzicală și divertisment. Născută pe 16 mai 1966, în Gary, Indiana, Janet este sora mai mică a legendarului Michael Jackson și a făcut parte din faimoasa familie Jackson, cunoscută pentru contribuțiile sale semnificative la muzica pop și R&B.

Carieră muzicală

Janet și-a început cariera în showbiz la o vârstă fragedă, apărând în emisiuni de televiziune precum "Good Times" și "Fame". Cariera sa muzicală a început să prindă contur în anii '80, cu lansarea albumelor „Control” (1986) și „Rhythm Nation 1814” (1989). Aceste albume au marcat o schimbare semnificativă în cariera sa, stabilind-o ca o forță dominantă în muzica pop și R&B.

Succes și impact

Janet Jackson a avut un succes extraordinar de-a lungul carierei sale, cu vânzări de milioane de albume și numeroase hituri în topurile internaționale. Albumele sale, precum „Janet” (1993), „The Velvet Rope” (1997) și „All for You” (2001), au fost bine primite atât de critici, cât și de public. Ea este cunoscută pentru hituri precum „Nasty”, „That's the Way Love Goes”, „Together Again” și „All for You”.

Viața personală

Janet Jackson a avut două căsătorii notabile, prima cu James DeBarge în anii '80 și a doua cu dansatorul Rene Elizondo Jr. în anii '90. În 2012, s-a căsătorit cu omul de afaceri Wissam Al Mana, cu care are un fiu, Eissa Al Mana, născut în 2017.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel