Jin de la BTS va fi purtător de torță la Jocurile Olimpice din Paris 2024

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Jin, membru al trupei sud-coreene BTS, va fi purtător de torță la Jocurile Olimpice din Paris 2024, a anunțat miercuri agenția sa, Big Hit Music.

Jin, al cărui nume real este Kim Seokjin, va călători în Franța „în viitorul apropiat” pentru a participa la ștafeta torței olimpice și pentru a răspândi un „mesaj de armonie și pace”, a precizat agenția, scrie The Independent.

Cel mai în vârstă membru BTS, Jin, s-a întors din serviciul militar obligatoriu la începutul lunii iunie. Ceilalți membri ai trupei – RM, Suga, j-hope, Jimin, V și Jung Kook – sunt încă în serviciul militar. BTS se așteaptă să se reunească ca grup complet în 2026.

După întoarcerea sa, Jin a organizat o întâlnire cu fanii în Seul pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare a debutului trupei, un eveniment anual. El a îmbrățișat 1.000 de fani care au câștigat o tombolă și a interpretat câteva dintre piesele sale solo, inclusiv o versiune extinsă a cântecului său „Super Tuna”.

Jin, în vârstă de 31 de ani, a anunțat planuri de a lansa mai multă muzică solo și este programat să apară într-un show de varietăți mai târziu în acest an. „Lucrez la înregistrarea de muzică și filmarea de emisiuni de varietăți. Încerc să mă concentrez pe jobul meu principal în timp ce îmi arăt fața cât de mult posibil,” a scris el pe platforma online pentru fani Weverse.

„Rezultatele vor apărea în câteva luni, așa că vă rog să așteptați puțin mai mult.” Cu toate acestea, fanii care sperau să-l vadă jucând au fost dezamăgiți. „Nu am niciun plan de a juca. Îmi pare rău pentru asta,” a spus Jin.

Jocurile Olimpice de vară sunt programate să aibă loc în perioada 26 iulie - 11 august. Ștafeta ceremonială a torței este organizată înaintea fiecărui set de jocuri. Flacăra olimpică a fost aprinsă în Grecia pe 16 aprilie și a trecut prin mai multe țări înainte de a ajunge în Franța pe 7 mai.

Purtătorii de torță vor continua să poarte flacăra prin Franța și coloniile sale de peste mări până la începerea jocurilor, revenind pentru o perioadă de patru zile înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice pe 25 august.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel