Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Actorul Joaquin Phoenix a mărturisit că a depus un efort considerabil pentru a se menține în formă pentru rolul său din continuarea filmului de succes "Joker", regizat de Todd Phillips.

În cadrul unei conferințe de presă pentru "Joker: Folie à Deux", Phoenix a rememorat dieta strictă pe care a urmat-o la filmările primului film și a recunoscut că a doua oară a fost și mai dificil să o respecte, relatează FOX NEWS.

Nu vreau să intru în detalii despre dietă, pentru că sunt sigur că nimeni nu e interesat de asta. Însă de această dată a fost mai complicat, în special din cauza numeroaselor repetiții pentru scenele de dans, ceva ce nu a fost necesar la primul film,” a declarat actorul, prezent la Festivalul de Film de la Veneția.

Deci, mi s-a părut puțin mai dificil, dar este sigur… Acum am 49 de ani, probabil că nu ar trebui să mai fac asta. Probabil că asta a fost ultima dată pentru mine.

Phoenix a lăudat-o și pe colega sa Lady Gaga despre modul în care și-a transformat aspectul fizic pentru film.

Și Stefani a slăbit mult. Îmi amintesc când te-am întâlnit prima dată la repetiții și apoi ai plecat… Când te-ai întors, slăbiseși mult. A fost cu adevărat impresionant.

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta în acte), a răspuns: „Cred că ne-am transformat în personajele noastre de-a lungul unei perioade de timp și am continuat să ne perfecționăm, în toate modurile posibile.”

Phoenix nu și-a putut aminti câte kilograme a pierdut pentru rolul din „Joker: Folie à Deux”, dar a explicat de ce a fost dificil să discute despre transformarea sa.

Știu că am fost responsabil data trecută, pentru că am vorbit despre asta, dar este dificil să faci asta, devine o obsesie, pentru că muncești tot timpul pentru a ajunge la o anumită greutate”, a remarcat Phoenix.

Deci, ajungi să vorbești despre asta, și apoi suni exact ca un actor care continuă să vorbească despre câtă greutate a pierdut. Până la sfârșit, mă săturasem atât de mult și mă supărasem pe mine pentru că am făcut atât de mult tamtam din treaba asta, pentru că de fapt faci ceea ce ar trebui să faci. Așa că, de data aceasta am spus: ‘Nu voi face asta'”.

Actorul a glumit apoi despre câte kilograme a dat jos. „Am slăbit 21 de kilograme” și a adăugat repede: „Nu, glumesc. Nu știu.

Phoenix s-a referit la regimul său de dietă în 2019, când a dezvăluit că a slăbit mai mult de 22 de kilograme pentru a-l interpreta pe răufăcătorul din benzile desenate DC, Arthur Fleck.

În 2019, Phoenix a povestit cum și-a transformat complet corpul pentru a juca personajul Joker din filmul lui Todd Philips.
Nu era doar un măr pe zi. Nu, era și salată verde și fasole verde la abur”, a glumit el la acea vreme. Câștigătorul Globului de Aur a mai spus că s-a asigurat că a slăbit într-un mod sigur și ușor de gestionat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel