Joe Jonas a evitat să cânte referințe la Sophie Turner la concertul Jonas Brothers, în mijlocul divorțului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Nu totul merge bine între ei.

Joe Jonas a evitat să cânte despre Sophie Turner în timp ce performa alături de frații săi Nick Jonas și Kevin Jonas la Festival d'été de Québec sâmbătă seara.

Frații Jonas au urcat pe scena Bell a festivalului iconic, unde au încântat mulțimea cu unele dintre cele mai populare melodii ale lor, printre care "Hold On", "What a Man Gotta Do", "Year 3000", "S.O.S." și "Cool", ultima având o aluzie la soția sa, Sophie.

În loc să cânte versurile "Oh, I feel like Post Malone when I get home / Sittin' there, winnin' like it's 'Game of Thrones'", solistul DNCE s-a retras de la microfon pentru a evita să menționeze serialul HBO, relatează un participant la festival pentru Page Six. (Sophie Turner a devenit celebră pentru rolul său ca Sansa Stark în "Game of Thrones").

Nu este clar dacă Joe, în vârstă de 34 de ani, a evitat intenționat această replică, dar publicul a completat versurile, strigându-le ca de obicei.

Frații Jonas au reușit să animeze mulțimea, făcând-o să săreze în picioare, să aplaude și să danseze pe melodiile lor în timp ce au captivat festivalul canadian. Ei au inclus chiar o cameră de sărut care a pus în evidență cuplurile din mulțime în timp ce interpretau "When You Look Me in the Eyes".

Înainte de prezența trupei, artiști precum Carly Rae Jepsen, 50 Cent și Nickelback au încântat publicul pe scena Bell.

Refuzul lui Joe de a face referire la Sophie Turner, în vârstă de 28 de ani, vine la aproape un an după ce au depus actele de divorț după patru ani de căsătorie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel