Joe Lycett ironizează procesul Shell-Greenpeace cu o farsă juridică împotriva lui Harry Styles

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Instagram Harry Styles
Instagram Harry Styles

Joe Lycett: Farsa procesului împotriva lui Harry Styles, o ironie la adresa litigiului Shell-Greenpeace

Comediantul Joe Lycett a dezvăluit că presupusa sa intenție de a-l da în judecată pe cântărețul Harry Styles pentru o datorie legată de un baton Kit-Kat a fost, de fapt, o farsă. Această acțiune a fost menită să ironizeze procesul de milioane de dolari intentat de Shell împotriva Greenpeace.

Într-o serie de postări ironice pe rețelele de socializare, începând de sâmbătă, comediantul Joe Lycett a anunțat că a însărcinat avocații să-l dea în judecată pe Harry Styles pentru "performanță specifică". Styles nu ar fi livrat un Kit-Kat Chunky Peanut Butter promis ca plată parțială pentru un portret pictat de Lycett anul trecut.

Cu toate acestea, într-un videoclip difuzat pe TikTok și Instagram în această dimineață, Lycett a dezvăluit că întreaga acțiune a fost o farsă menită să ironizeze procesul de "intimidare" intentat de gigantul petrolier Shell împotriva Greenpeace. Shell a cerut despăgubiri de milioane de dolari pentru un protest pașnic organizat anul trecut.

Lycett a scos la vânzare tricouri în ediție limitată cu portretul său al lui Styles, iar toate încasările au fost donate "Apelului Stop Shell" al Greenpeace. Aceste fonduri vor sprijini apărarea juridică a Greenpeace și campania continuă împotriva Shell.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel