John Isner renunță la tenis după 17 ani de carieră

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
John Isner
John Isner

Jucătorul american de tenis și-a anunțat retragerea din acest sport, după 17 ani de carieră.

John Isner și-a anunțat retragerea din circuitul profesionist de tenis, după 17 ani de activitate, scrie people.com.

Aflat în prezent pe locul 158 în lume, conform APT Tour, Isner a făcut ieri anunțul retragerii sale pe Instagram, scriind că ultima sa apariție va fi la US Open, care va începe pe 28 august în Queens, New York.

"Vine un moment în cariera fiecărui sportiv în care trebuie să decidă să se retragă, pentru mine, acel moment este acum", a postat Isner pentru cei 205.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

"Nu am luat această decizie cu ușurință, dar simt că este calea cea mai bună", a continuat el. "Când am plecat de la Universitatea din Georgia în 2007, în niciun caz nu mi-aș fi putut imagina că voi juca 17 ani în circuitul ATP. Bineînțeles, sunt nenumărate meciuri pe care mi-aș dori să le pot da înapoi, dar sunt mândru de ceea ce am reușit să realizez. Această experineță a fost de-a dreptul incredibilă."

Isner, care s-a născut în Greensboro, Carolina de Nord, a urmat cursurile Universității din Georgia cu o bursă pentru tenis. După ce a absolvit universitatea, a intrat în circuitul profesionist de tenis în 2007.

"Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată a fost să merg la Universitatea din Georgia", a continuat jucătorul în vârstă de 38 de ani în postarea sa de pe Instagram.

De-a lungul carierei sale, Isner s-a bucurat de mult succes, câștigând aproape 23 de milioane de dolari în premii în bani, conform paginii sale oficiale de pe site-ul ATP Tour.

US Open-ul de săptămâna viitoare va marca ultima dată când Isner va juca într-un turneu profesionist de tenis, iar el a scris că "nu se poate gândi la un mod mai bun de a pleca decât să concureze în competiția de la New York City".

"Am participat la US Open în fiecare dintre cei 17 ani ai carierei mele și abia aștept să joc ultimul meu meci în fața fanilor americani de la Flushing Meadows", a adăugat el în mesajul său de pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Isner (@johnrisner)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel