Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se sinucidă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Jon Bon Jovi a fost lăudat pentru că a reușit să își păstreze calmul sub presiune, după ce a intervenit pentru a ajuta o femeie care intenționa să se sinucidă, îndepărtând-o de marginea unui pod.

Starul rock filma un videoclip pentru piesa sa "The People's House", un cântec funk-rock optimist de pe ultimul album al trupei, "Forever".

Conform TMZ, Bon Jovi traversa podul pietonal John Seigenthaler, care se întinde peste râul Cumberland, când a observat o femeie urcată pe balustradă, dând impresia că era pe cale să sară.

Imaginile video surprinse în timpul incidentului îl arată pe Bon Jovi apropiindu-se de femeie, vorbindu-i calm și oferindu-i o îmbrățișare. El și un asistent o ajută apoi să coboare în siguranță și continuă să o liniștească. Poliția și pompierii locali au sosit la scurt timp după aceea.

Autoritățile l-au felicitat pe Bon Jovi pentru reacția sa promptă și ajutorul oferit.

„Un salut pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au ajutat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler marți seară”, a postat pe Twitter Departamentul de Poliție Metro Nashville. „Bon Jovi a contribuit la convingerea ei să coboare în siguranță de pe marginea deasupra râului Cumberland.”

Incidentul s-a petrecut în Nashville, marți, 10 septembrie. Bon Jovi, care deține un bar pe acoperiș și un restaurant în zonă, nu a comentat încă public întâmplarea.

Despre Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, pe numele său real John Francis Bongiovi Jr., s-a născut pe 2 martie 1962 în Perth Amboy, New Jersey, și este unul dintre cei mai recunoscuți cântăreți, compozitori și actori americani. Este cunoscut în special ca lider și fondator al trupei de rock Bon Jovi, care a cunoscut un succes enorm la nivel mondial începând cu anii '80.

Carieră muzicală

Trupa Bon Jovi a fost formată în 1983, iar albumul lor de debut a apărut un an mai târziu. Cu hituri precum „Livin’ on a Prayer,” „You Give Love a Bad Name” și „Wanted Dead or Alive,” trupa a dominat topurile internaționale și a devenit un nume de referință în muzica rock.

Jon Bon Jovi a lansat și albume solo, precum „Blaze of Glory” (1990), care a inclus coloana sonoră a filmului Young Guns II. Melodia principală de pe acest album i-a adus o nominalizare la Oscar și un Glob de Aur.

Cariera de actor

Pe lângă muzică, Jon Bon Jovi a avut o carieră de succes și în actorie, apărând în filme precum „Moonlight and Valentino” (1995) și seriale populare, inclusiv „Ally McBeal” și „Sex and the City”.

Filantropie

Jon Bon Jovi este, de asemenea, foarte implicat în acțiuni caritabile. A fondat Jon Bon Jovi Soul Foundation, care lucrează pentru combaterea sărăciei și a lipsei de locuințe. Unul dintre proiectele sale notabile este „Soul Kitchen”, un restaurant care oferă mese gratuite sau la prețuri accesibile celor în nevoie, în schimbul muncii voluntare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel