Julia Fox, declarații șocante despre relația cu Kanye West: Regret enorm, m-a folosit ca un pion

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Julia Fox, declarații șocante despre relația cu Kanye West: Regret enorm, m-a folosit ca un pion / Instagram
Julia Fox, declarații șocante despre relația cu Kanye West: Regret enorm, m-a folosit ca un pion / Instagram

Julia Fox privește înapoi la relația ei cu Kanye West cu un profund sentiment de regret.

Actrița, acum în vârstă de 34 de ani, a avut în 2022 o relație intens mediatizată cu rapperul de 47 de ani, care a atras atenția publicului datorită aparițiilor lor excentrice și ținutelor extravagante.

Astăzi, Fox, care a trecut de la anonimat la vedetă de prim-plan datorită acestei legături, mărturisește că regretă profund implicarea cu West.

„Regret enorm acea relație. O detest! A durat doar câteva săptămâni, dar a fost suficient cât să mă marcheze pe viață”, a declarat ea pentru The Times. „A fost, probabil, cea mai inconfortabilă perioadă din viața mea, și asta spune multe. Nu vreau să fiu cunoscută doar ca iubita cuiva.”

Relația lor a început la scurt timp după despărțirea lui West de fosta soție, Kim Kardashian, după șapte ani de căsnicie.

Fox a explicat că nu și-a dorit expunerea publică a relației: „Nu a fost ideea mea să facem totul public. Eu voiam să așteptăm, dar lucrurile s-au întâmplat pe la spatele meu. Am realizat rapid că am fost folosită ca un pion.”

Actrița din "Uncut Gems" a mai dezvăluit că West i-a oferit să-i plătească o operație de mărire a sânilor și că relația s-a încheiat când el a încercat să o oblige să semneze un acord de confidențialitate.

Se pare că West i-a trimis un mesaj spunându-i: „Nu pot fi prieten cu tine dacă nu semnezi”, la care Fox a replicat: „O să trăiesc.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel