Pentru câți bani a cântat Justin Bieber la nunta din India

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Niciodată să nu spui niciodată - mai ales când vine vorba de un cec.

Justin Bieber a fost plătit cu 10 milioane de dolari pentru a cânta vineri la ceremonia premergătoare nunții moștenitorului miliardar Anant Ambani din Mumbai, conform unor rapoarte din India.

Starul pop, în vârstă de 30 de ani, a interpretat mai mult de o duzină de hituri, inclusiv "Baby", "Love Yourself" și "Peaches", în cadrul unui concert privat pentru Ambani, logodnica sa Radhika Merchant, și familia și prietenii acestora.

Justin Bieber, a cărui avere netă este estimată la 300 de milioane de dolari, a distribuit sâmbătă pe Instagram o serie de fotografii și videoclipuri de la concertul extravagant, inclusiv un slideshow cu viitorul mire și viitoarea mireasă.

În culise, cântărețul a zâmbit purtând un maiou alb, pantaloni negri lăsați care îi arătau boxerii în carouri și o șapcă de baseball întoarsă, pozând alături de Ambani și Merchant, ambii în vârstă de 29 de ani, precum și de cei dragi ai acestora.

La un moment dat, Bieber a întins microfonul unui invitat din primul rând, Orhan Awatramani, care a sărit în sus de bucurie în timp ce cânta la hitul EDM "Where Are Ü Now" al câștigătorului Grammy din 2015.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel