Justin Bieber a cântat pentru moștenitorul miliardar Anant Ambani și logodnica sa înainte de nunta lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Instagram, Justin Bieber
Foto: Instagram, Justin Bieber

Cântărețul a concertat în Mumbai, India.

Justin Bieber a susținut încă un concert de succes, de data aceasta în calitate de cântăreț la o ceremonie premergătoare unei nunți!

Sâmbătă, 6 iulie, cântărețul de 30 de ani a postat pe Instagram fotografii și imagini de la prestația sa la un eveniment premergător nunții miliardarului indian Anant Ambani și logodnicei sale Radhika Merchant, desfășurat în Mumbai, India.

Bieber a publicat o serie de fotografii în care apare alături de cuplu și discută cu aceștia într-o cabină de probă, în ziua spectacolului său, care a avut loc vineri, 5 iulie.

Într-un videoclip de la eveniment, Bieber - îmbrăcat cu o vestă albă, pantaloni negri largi și o șapcă întoarsă - întinde microfonul către numeroșii invitați, care stăteau în picioare și cântau împreună la melodia sa din 2015, "Love Yourself".

Un alt clip postat de cântăreț îl arată interacționând cu un invitat în timp ce interpreta piesa "Where Are Ü Now". În filmare, Bieber îi întinde din nou microfonul fanului, care cântă alături de el versurile melodiei. De data aceasta, cântărețul purta și o jachetă albă largă și ochelari de soare.

"Să mergem, să mergem!" a fost auzit Bieber spunându-i fanului în clip.

Alte fotografii de la eveniment îl arată pe starul pop cântând pe scenă cu o invitată și interacționând cu mai mulți participanți la petrecere. De asemenea, Bieber a postat un videoclip în care cântă piesa sa "I'm the One" unui grup de invitate încântate din fața mulțimii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel