Justin Timberlake glumește despre arestarea pentru conducere sub influența alcoolului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura video
Captura video

Justin Timberlake a ironizat recenta sa arestare pentru conducere sub influența alcoolului în timpul concertului său de la arena TD Garden din Boston din weekend.

În fața mulțimii entuziasmate, cântărețul SexyBack a abordat subiectul într-un mod umoristic, punându-și problema în perspectivă. "Aceasta este partea mea preferată a spectacolului. Am ocazia să stau în mijloc și să mă bucur de acest moment și să mă uit la toate fețele voastre frumoase. Wow, Boston", a început el, potrivit înregistrărilor video postate pe rețelele de socializare.

Într-o notă jucăușă, Timberlake a glumit despre incidentul său recent, întrebând publicul: "Deci, este cineva aici care conduce? Nu, glumesc."

Mulțimea a râs și a aplaudat în răspuns la gluma lui Justin. După ce entuziasmul s-a mai domolit, artistul a întrebat spectatorii: "Este cineva aici în seara asta care este pentru prima dată când vizitează spectacolul?"

Starul pop a fost arestat în Sag Harbor, în The Hamptons, New York, în primele ore ale zilei de marți, 18 iunie, după ce a fost oprit de polițiști. A fost acuzat de conducere sub influența alcoolului (DWI) și de două contravenții pentru trecerea peste un semn de oprire și schimbarea benzii de circulație.

Avocatul lui Timberlake a declarat ulterior că este hotărât să îl apere pe cântărețul în vârstă de 43 de ani, care urmează să se prezinte în instanță pe 26 iulie.

Starul pop, aflat în prezent în turneul său Forget Tomorrow World Tour, a făcut referire la arestarea sa câteva zile mai târziu, în timpul spectacolului său din Chicago.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel