Kanye West, vizită privată la Moscova. Ce face în capitala Rusiei

Ema Apsotu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: captură video YouTube Jimmy Kimmel Live
Sursa foto: captură video YouTube Jimmy Kimmel Live

Rapperul american Kanye West s-ar afla într-o vizită privată la Moscova.

Rapperul american Kanye West, cunoscut pentru numeroasele controverse generate în Statele Unite, s-ar afla în prezent într-o vizită privată la Moscova, conform informațiilor transmise de mass-media ruse, citate de AFP, scrie Agerpres.

De la începutul conflictului din Ucraina, în februarie 2022, muzicienii occidentali au evitat în general să viziteze Rusia, din cauza sancțiunilor impuse Moscovei și a deteriorării relațiilor cu Occidentul.

Producătoarea Iana Rudkovskaya, citată de agenția de presă TASS, a declarat: "Kanye West este la Moscova! Este o veste minunată, el se află în centrul capitalei.”

Ksenia Sobciak, fostă candidată la președinția Rusiei, a postat pe Telegram un scurt videoclip în care, conform spuselor sale, apare rapperul american pe acoperișul faimosului centru comercial GOUM, admirând Piața Roșie.

Motivul vizitei

Sobciak a adăugat că motivul prezenței lui Kanye West la Moscova ar fi sărbătorirea aniversării de 40 de ani a prietenului său Gosha Rubchinskiy, un renumit designer rus.

Kanye West, care și-a exprimat în trecut admirația pentru președintele rus Vladimir Putin, a stârnit multe controverse în Statele Unite, inclusiv prin comentariile sale laudative la adresa lui Adolf Hitler.

Rapperul, cunoscut și pentru brandul său Yeezy, a devenit persona non grata în lumea show-business-ului după ce a făcut o serie de declarații antisemite în 2022. În urma acestor declarații, mai multe mărci, inclusiv Adidas, Gap și Balenciaga, au decis să întrerupă colaborarea cu el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel