Kanye West a cântat pe scenă cu cei patru copii ai săi

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Kanye West a urcat pe scenă alături de cei patru copii ai săi în cadrul unei petreceri pentru noul său album, Vultures, în Hainan, China.

North (11 ani), Saint (8 ani), Chicago (6 ani) și Psalm (5 ani) și-au făcut apariția surpriză pe scenă și au cântat împreună cu tatăl lor o versiune a hitului Everybody de la Backstreet Boys, interpretat pentru prima dată în 1997. Copiii au părut entuziasmați și s-au distrat în timpul momentului pe scenă.

Soția lui Kanye, Bianca Censori, a fost prezentă în secțiunea VIP, filmând momentul special. Bianca pare să aibă o relație apropiată cu copiii vitregi. Înainte de spectacol, ea a fost văzută luând micul dejun cu North, iar mai târziu a apărut un videoclip în care Chicago stătea confortabil în brațele ei.

Kanye împarte cei patru copii cu fosta sa soție, Kim Kardashian. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au divorțat în 2021, finalizând separarea în noiembrie 2022. Kim a vorbit deschis despre cum divorțul i-a afectat pe copii, subliniind importanța de a le arăta acestora o latură vulnerabilă, dar evitând o abordare negativă.

Kanye s-a căsătorit cu Bianca în decembrie 2022.

Despre Kanye West

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, în Atlanta, Georgia, este unul dintre cei mai influenți și controversați artiști din istoria recentă a muzicii și culturii populare. De-a lungul carierei sale, Kanye a fost rapper, producător muzical, designer de modă și antreprenor, lăsând o amprentă puternică în multiple industrii.

Carieră muzicală:

Kanye și-a început cariera ca producător pentru alți artiști, lucrând îndeaproape cu Jay-Z și Roc-A-Fella Records. Primul său album solo, The College Dropout (2004), a fost un succes masiv, primind aprecieri critice pentru versurile sale introspective și producția inovatoare. De-a lungul anilor, Kanye a lansat numeroase albume de succes, precum Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008) și My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), care este considerat de mulți critici drept unul dintre cele mai bune albume ale deceniului.

Kanye este cunoscut pentru inovațiile sale în muzică, integrând diverse genuri și stiluri, de la soul și hip-hop până la muzica electronică și influențe gospel. De asemenea, este creditat pentru schimbarea peisajului hip-hop, experimentând atât cu sunetul, cât și cu temele abordate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel