Keanu Reeves, care a jucat în Speed și The Matrix, a debutat în cursele profesioniste din SUA

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Captura foto Goodwood Festival of Speed
Sursa Foto: Captura foto Goodwood Festival of Speed

Actorul hollywoodian Keanu Reeves și-a făcut debutul în cursele auto profesioniste la un faimos circuit din SUA.

Starul s-a învârtit pe iarbă într-un mod senzațional, fără a face accident, în timp ce concura în Toyota GR Cup la celebrul Indianapolis Motor Speedway, sâmbătă.

Reeves, în vârstă de 60 de ani, a ieșit de pe pistă la ieșirea din virajul nouă, puțin peste jumătatea cursei de 45 de minute, dar a revenit pe circuit și a continuat să conducă, semnalizând că nu a fost rănit.

Starul din Matrix a fost partener cu un alt șofer celebru, Cody Jones, din seria sportivă de pe YouTube, Dude Perfect

După ce s-a calificat pe locul 31, a evitat un accident în prima tură la virajul 14 și a ajuns chiar până pe locul 21 înainte de a termina cursa pe locul 25 din 35.

Starul din Matrix a fost partener cu un alt șofer celebru, Cody Jones, din seria sportivă de pe YouTube, Dude Perfect.

Toyota GR Cup este o serie de curse specifice Toyota desfășurată înaintea evenimentului sportiv Indy 8 Hour, care va avea loc în acest weekend.

Reeves, care are o a doua cursă duminică, conducea mașina BRZRKR cu numărul 92, care promovează romanul său grafic The Book Of Elsewhere.

Nu este prima dată când participă la o cursă, deoarece a concurat anterior în cursa pentru celebrități Toyota Grand Prix of Long Beach, câștigând evenimentul în 2009.

Fiind un pasionat al motorsportului, Reeves a prezentat seria documentară din 2023, Brawn: The Impossible Formula 1 Story, despre echipa Brawn GP F1, care a câștigat campionatul mondial pentru piloți și constructori la mai puțin de un an după înființare, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel