Kendrick Lamar domină 2024 BET Hip Hop Awards

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar

Kendrick Lamar a avut parte de o victorie impresionantă la 2024 BET Hip Hop Awards, desfășurat marți seară. Rapperul, cunoscut pentru piesa „Not Like Us”, a fost nominalizat la 11 categorii și a dominat ceremonia de premiere, care a avut loc la Drai's Beachclub & Nightclub din Las Vegas, Nevada.

Deși nu a fost prezent la eveniment, Kendrick a câștigat un total de opt premii, printre care se numără: Liricistul anului, Artistul hip-hop al anului și Cântecul anului.

Pe de altă parte, Megan Thee Stallion, în ciuda celor 12 nominalizări, nu a reușit să obțină niciun premiu în această seară.

Sexyy Red a fost recunoscută ca cea mai bună artistă hip-hop, iar Missy Elliott a primit premiul pentru cea mai bună interpretă live.

Evenimentul a fost condus de Fat Joe, care a deschis seara cu o interpretare a single-ului său din 2006, „Make It Rain”, alături de DJ Spinatik. Pe scenă au mai urcat artiști precum Trina, Yung Miami, Juicy J, 310babii, BossMan Dlow și 2 Chainz.

În plus, actrița și cântăreața Teyana Taylor i-a înmânat lui Travis Scott premiul „I Am Hip Hop”. În cadrul discursului său de acceptare, superstarul a transmis un mesaj emoționant despre depășirea obstacolelor.

„Vreau să le spun tuturor că nu contează de unde vii; ceea ce contează cu adevărat este ceea ce se petrece în mintea ta. Acest lucru te poate duce la următorul nivel și dincolo de el”, a declarat Travis. „Cu o concentrare reală, o motivație autentică și un anturaj de încredere, poți ajunge unde îți dorești.”

Lista câștigătorilor este următoarea:

Artistul hip-hop al anului: Kendrick Lamar

Cântecul anului: Not Like Us - Kendrick Lamar

Albumul hip-hop al anului: Pink Friday 2 - Nicki Minaj

Cel mai bun videoclip hip-hop: Not Like Us - Kendrick Lamar

Cel mai bun artist hip-hop debutant: Sexyy Red

Cea mai bună colaborare: Like That - Metro Boomin, Future, Kendrick Lamar

Cel mai bun duo sau grup: Future & Metro Boomin

Cel mai bun interpret live: Missy Elliott

Lyricistul anului: Kendrick Lamar

Regizorul video al anului: Dave Free & Kendrick Lamar

Producător al anului: The Alchemist

DJ-ul anului: The Alchemist

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel