Kris Jenner împărtășește cu lacrimi în ochi rezultatele unei scanări medicale: Au găsit ceva

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

"Acest lucru mă face să fiu foarte emoționată", a spus femeia în vârstă de 68 de ani în episodul de săptămâna viitoare din "The Kardashians".

Într-un teaser al episodului de săptămâna viitoare din "The Kardashians", Kris Jenner, în vârstă de 68 de ani, își deschide sufletul în fața familiei, dezvăluind cu lacrimi în ochi o problemă recentă de sănătate.

La cină, alături de iubitul Corey Gamble și fiicele Kim, Khloé și Kendall, Jenner își împărtășește îngrijorările. "Am vrut să vă spun ceva... Mi-am făcut scanarea," începe ea, vizibil emoționată. "Și asta mă face să fiu foarte emoționată, dar au găsit ceva."

Trailerul sezonului 5 oferă, de asemenea, fanilor o privire asupra acestui moment emoționant. "Au găsit un chist și o mică tumoare," a povestit Jenner, ștergându-și lacrimile.

Kris Jenner a dezvăluit recent o problemă de sănătate emoționantă, adăugând la îngrijorările familiale după sperietura de cancer de piele a lui Khloé Kardashian din 2022. În vârstă de 39 de ani, Khloé a discutat deschis pe rețelele de socializare despre îndepărtarea unei pete de melanom.

Khloé a împărtășit un selfie în oglindă pe Instagram, arătând o adâncitură pe obrazul ei, rezultată în urma îndepărtării unei tumori. "Nu că am fi avut nevoie de săgeată pentru a arăta adâncitura uriașă de pe partea laterală a feței mele, dar pentru că a trebuit să îndepărtăm o tumoare, am rămas cu această adâncitură," a scris ea. "Cu siguranță nu mă plâng, pentru că aș prefera oricând să am o adâncitură decât un melanom."

Khloé și-a exprimat recunoștința față de medicii care au asistat-o în călătoria ei de luptă împotriva cancerului de piele. "Sunt atât de incredibil de recunoscătoare tuturor medicilor care m-au ajutat și continuă să mă ajute," a adăugat ea.

Co-fondatorul Good American a împărtășit detalii despre această experiență și în sezonul 3 al emisiunii "The Kardashians". În acel moment, Kris Jenner a descris vestea despre sănătatea fiicei sale drept "foarte îngrijorătoare".

4o

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel