Kylie Minogue, un nou capitol muzical. Despre Tension II

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Kylie Minogue
Sursa: captură Youtube Kylie Minogue

Kylie Minogue, una dintre cele mai longevive artiste din industria muzicală, continuă să aducă bucurie fanilor săi. După succesul înregistrat cu albumul Disco în 2020 și lansarea materialului electropop "Tension" anul trecut, artista australiană nu se oprește aici. Aceasta a lansat recent "Tension II", un nou capitol muzical ce vine să extindă universul sonor al predecesorului său, oferindu-le ascultătorilor o selecție proaspătă de melodii dance-pop.

Despre Tension II

"Tension II" este o colecție de piese variate ca ritm, menite să se potrivească oricărui tip de petrecere, de la „Kiss Bang Bang” și single-ul principal „Lights Camera Action”, până la melodii precum „Taboo” și „Shoulda Left Ya”.

Kylie însăși a recunoscut că nu plănuise inițial să lanseze o continuare a albumului Tension, fiind pentru prima dată în cariera sa de peste trei decenii când alege să facă acest lucru.

„Lansarea Tension II nu a fost intenția inițială”, a declarat Minogue pentru Vogue.

„Îmi doream să avem o idee genială atunci când am lucrat la Tension: Hei, avem destule piese, hai să le păstrăm pentru Tension II. Ne-am îndreptat într-adevăr spre această direcție, dar, datorită succesului înregistrat cu Padam Padam, am primit tot mai multe piese decât anul precedent.”

Artista a explicat că, pe parcursul procesului de creație, și-a dat seama că ceea ce începeau să contureze nu era următorul album propriu-zis, ci o extindere a lumii create prin Tension.

„Nu m-am gândit niciodată să fac o continuare pentru vreun album, dar ceea ce lucram cu siguranță nu era viitorul album. Următorul album va fi cu totul altceva. Dar acum simt că am trecut de la un format 16:9 la Panavision; am extins lumea creată de Tension”, a mai spus Minogue.

Un turneu global pentru fani

Cu o nouă lansare muzicală și o mulțime de piese vibrante pregătite să cucerească scenele, Kylie Minogue își va încânta fanii cu un turneu internațional, notează Forbes.

Tension Tour va debuta pe 15 februarie în Perth, Australia, și va include spectacole în diverse orașe de pe toate continentele, urmând să se încheie pe 15 iulie la Lisabona, Portugalia. Această serie de concerte va oferi publicului ocazia de a experimenta pe deplin atmosfera vibrantă a albumului Tension și a extensiei sale, Tension II.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel