Lady Gaga a răspuns criticilor privind spectacolul de la Jocurile Olimpice Paris 2024

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Lady Gaga
Sursa: captură Youtube Lady Gaga

Lady Gaga și-a apărat prestația uluitoare de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 în fața criticilor.

În timp ce atleții și purtătorii de drapel se îndreptau cu bărcile pe râul Sena din capitala Franței, Gaga a ieșit din spatele unui penaj uriaș de pene pe malul râului pentru a interpreta energic „Mon truc en Plumes” de Zizi Jeanmaire.

Deși performanța a fost întâmpinată cu aplauze furtunoase de cei prezenți pe malurile Senei, mulți dintre cei care urmăreau spectacolul de acasă au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima confuzia cu privire la participarea artistei la ceremonie.

Un fan a postat pe X: „Trebuie să spun că Lady Gaga este o surpriză? Nu au putut găsi o cântăreață franceză? #OpeningCeremony”.

În urma prestației sale, Gaga și-a apărat implicarea și a împărtășit detalii despre momentul său artistic pe Instagram.

„Mă simt atât de recunoscătoare că am fost rugată să deschid Jocurile Olimpice de la Paris @Olimpiada 2024 din acest an. Sunt, de asemenea, onorată să fiu rugată de comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice să cânt un cântec francez atât de special - un cântec pentru a onora poporul francez și istoria lor extraordinară de artă, muzică și teatru”, a scris ea.

Dezvăluind o legătură personală cu Zizi Jeanmaire, câștigătoarea premiului Grammy a explicat: „Nu este prima dată când ne întâlnim. Zizi a jucat în musicalul „Anything Goes” de Cole Porter, care a fost prima mea lansare de jazz.”

Apărându-și participarea, Gaga a adăugat: „Deși nu sunt un artist francez, am simțit întotdeauna o legătură foarte specială cu poporul francez și cu muzica franceză - nu am vrut nimic mai mult decât să creez un spectacol care să încălzească inima Franței, să celebreze arta și muzica franceză și, cu o ocazie atât de importantă, să reamintească tuturor de unul dintre cele mai magice orașe de pe pământ - Parisul.”

Lady Gaga

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, este o cântăreață, compozitoare și actriță americană, cunoscută pentru stilul său extravagant și versatilitatea artistică. Născută pe 28 martie 1986 în New York, Gaga și-a început cariera muzicală la o vârstă fragedă, cântând în cluburi și baruri din orașul natal înainte de a atrage atenția industriei muzicale.

Ea a continuat: „Am repetat neobosit pentru a studia un dans francez vesel, perfecționându-mi unele abilități vechi - pun pariu că nu știați că am dansat la o petrecere franțuzească din anii '60 din Lower East Side când eram la început de drum! Sper să vă placă acest spectacol la fel de mult ca și mie. Și tuturor celor din Franța, vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați primit în țara voastră pentru a cânta în onoarea voastră - este un cadou pe care nu-l voi uita niciodată!”

În final, vedeta, care a cântat pe un decor conceput pentru a reprezenta scara mare a Grand-Palais, a detaliat cât de ecologic a fost spectacolul ei, menționând că penajele au fost închiriate din arhivele teatrului de cabaret Le Lido, iar costumele au fost create de Dior folosind pene colectate natural.

Ea a încheiat cu un mesaj de felicitare pentru sportivi: „Felicitări tuturor sportivilor care concurează la Jocurile Olimpice din acest an! Este onoarea mea supremă să cânt pentru voi și să vă încurajez!! Vizionarea Jocurilor Olimpice mă face întotdeauna să plâng! Talentul vostru este inimaginabil. Să înceapă jocurile!”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel