Lana Del Rey, reacție la o posibilă relație cu Jeremy Dufrene

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook Lana del Rey
Foto: Facebook Lana del Rey

Lana Del Rey a răspuns la zvonurile despre o presupusă relație cu Jeremy Dufrene.

Cântăreața a comentat la o postare pe Instagram care pretindea că vine cu un „update despre noul bărbat al Lanei Del Rey”, potrivit Billboard.

Etichetând-o pe Del Rey în postare, contul de Instagram a susținut că Dufrene, „noul iubit al Lanei, este un ghid turistic care de curând s-a separat de soția lui”. Fiica lui Jeremy a scris pe X că a aflat despre noua relație a tatălui ei cu frumoasa cântăreață prin intermediul rețelelor de socializare și și-a împărtășit gândurile despre tot ce se întâmplă.

Postarea, care a fost ulterior editată, prezenta inițial o captură de ecran a unei presupuse conversații prin mesaje text între Dufrene și „fiica lui” despre presupusa relație a acestuia cu vedeta. De asemenea, includea un mesaj de la „fiica” care spunea: „Nu înțelege rețelele sociale, sunt în lacrimi” și „toată lumea se ceartă.”

Postarea de pe Instagram a fost mai târziu actualizată pentru a arăta un alt tweet de la ea care spunea: „Abia vorbesc cu tata, darămite să-mi pese de viața lui amoroasă. Sunt doar șocată CU CINE se întâlnește.”

Del Rey a respins zvonurile legate de viața ei personală și de familia lui Dufrene. „Nu”, a scris ea într-un comentariu la postarea de pe Instagram. Artista a revenit cu un al doilea comentariu, adăugând: „De asemenea, aceea nu este fiica lui pe Twitter.”

Cei doi se cunosc totuși

Deși Del Rey pare să-l cunoască pe Dufrene — cei doi au fost văzuți ținându-se de mână weekendul trecut în Marea Britanie, la Reading & Leeds Festival, unde ea a fost cap de afiș — ea nu a confirmat dacă au avut sau nu o relație. Anterior, ea a fost fotografiată cu el în 2019, în timpul unui tur prin mlaștinile din sudul New Orleans-ului, iar ea a descris acele imagini cu: „Jeremy, lasă-mă să fiu căpitan la Arthur’s Air Boat Tours x.” Mai recent, Del Rey l-a etichetat într-o postare pe Instagram în luna mai, când probabil a revenit pentru o altă excursie în bayou.

Imagini video de pe TMZ de la unul dintre tururile lui Dufrene arată că acesta nu se teme să se apropie de aligatori. Într-un clip, el atrage unul spre marginea bărcii hrănind aligatorul cu pui. Apoi îi dă un sărut rapid pe cap.

Del Rey, preocupată de concerte în această vară

Del Rey, care a fost ocupată în această vară cu propriul turneu, a cântat la Reading & Leeds pe 24-25 august. Showul ei de la Reading a fost scurtat neașteptat când microfonul ei a fost oprit în timpul unui spectacol de artificii la festival. 

„Din cauza unei erori a echipei de producție de la Reading, am întrerupt accidental setul incredibil al Lanei Del Rey cu 5 minute mai devreme, ne cerem scuze necondiționat Lanei și fanilor ei,” se arată într-o declarație a festivalului a doua zi, înainte de performanța Lanei pe scena de la Leeds.

În continuare pentru Del Rey urmează probabil așteptatul ei nou album Lasso, pe care l-a descris ca fiind country, dar a spus că nu va fi o „îndepărtare radicală” de la discografia sa de până acum.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel