Lana Del Rey și Jeremy Dufrene și-au unit destinele

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
captură Instagram
captură Instagram

Lana Del Rey, celebra cântăreață în vârstă de 39 de ani, cunoscută pentru hituri precum Chemtrails Over the Country Club, și-a unit destinele cu Jeremy Dufrene, un căpitan de aeronavă din Louisiana, potrivit Billboard.

Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună la festivalul de la Reading, în Anglia, în această vară, iar acum, artista a purtat în sfârșit rochia albă la care a făcut referire în piesele sale.

Conform publicației People, nunta a avut loc joi, 26 septembrie, după o poveste de dragoste începută la începutul acestui an. Deși Del Rey nu a făcut o declarație oficială despre eveniment, sursele spun că ceremonia a avut loc în Louisiana, la cinci luni după ce cântăreața a început să fie văzută în public alături de Jeremy, pe care l-a numit „my boy” într-o postare pe Instagram din luna mai. Reprezentanții artistei nu au oferit încă un comentariu oficial cu privire la această veste.

Pentru Lana Del Rey, aceasta este prima căsătorie. Înainte de relația cu Jeremy Dufrene, ea a avut o scurtă legătură cu muzicianul Jack Donoghue, între 2022 și 2023. Relația cu Dufrene a ieșit în atenția publicului pentru prima dată în luna august, când cei doi au fost surprinși ținându-se de mână la festivalurile Reading & Leeds din Marea Britanie.

Ulterior, pe 7 septembrie, au apărut fotografii cu ei la nunta modelului Karen Elson și a lui Lee Foster, proprietarul studiourilor Electric Lady, din New York, unde Lana și Jeremy au fost văzuți în compania unor invitați celebri, printre care Taylor Swift și Travis Kelce.

Cuplul s-a cunoscut în 2019

Potrivit publicației People, cuplul s-a cunoscut în 2019, atunci când Del Rey a participat la un tur al mlaștinilor din Louisiana, iar Jeremy i-a fost ghid. Cei doi și-au ridicat certificatul de căsătorie pe 23 septembrie de la biroul din Lafourche Parish, având la dispoziție 30 de zile pentru a se căsători înainte ca acesta să expire.

Biografia lui Jeremy Dufrene de pe site-ul Airboat Tours by Arthur dezvăluie că, înainte de a deveni căpitan de aeronavă, acesta a lucrat într-o uzină chimică și obișnuia să pescuiască în zilele sale libere. „A realizat rapid că meseria de căpitan de aeronavă i se potrivește perfect și nu a mai privit înapoi. Jeremy este un excelent căpitan și adoră să interacționeze cu fauna sălbatică și turiștii”, se arată în descriere.

Ziarul britanic Daily Mail a obținut imagini de la ceremonie, care a avut loc pe malul apei, în localitatea Des Allemandes, Louisiana, același loc unde Dufrene organizează tururile sale. În fotografii, Lana Del Rey este văzută purtând o rochie albă lungă, fiind condusă la altar de tatăl ei, Robert Grant. Evenimentul a avut loc într-un decor rustic, specific Louisianei, locul în care Jeremy, tată a trei copii, își desfășoară activitatea de ghid, mai scrie Billboard.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel