Laura Lavric a vorbit despre SCANDALUL în care a fost implicată: L-am prins de obraz

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist la o nuntă în Hârlău, județul Iași, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal.

 

Artista neagă acuzațiile, susținând că bărbatul a fost „obraznic”.

Un scandal a izbucnit la o nuntă din Iași, unde au cântat Laura Lavric și Iulian Cosmin M., membru al unei formații din Hârlău. Din cauza unei neînțelegeri legate de programul artistic, cântăreața de muzică populară l-ar fi pălmuit pe muzicant în fața invitaților.

În urma incidentului, artistul a depus o plângere penală pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele cântăreței.

Ce a declarat muzicantul pentru emisiunea "Star la mare fitză".

”Eu nu am schimbat nicio vorbă cu dumneai în seara aceea. Eu am vorbit doar cu domnul pe care l-a trimis să instaleze microfonul și atât. Nu știu care a fost motivul, că și mirii au rugat-o să aștepte, dar nu a fost de acord. A intrat, eu am înțeles până la urmă situația, am lăsat de la mine, m-am oprit eu și am lăsat-o să își facă programul. (...)

Am lăsat o pauză de vreo cinci minute, ei au făcut niște poze prin sală, eu nu am vorbit nimic cu ea, ca ulterior, după pauză să încep și eu programul. Înainte să plece, dumneai a venit până la mine, eu cântam, eram concentrat.

Mi-a zis cum am avut tupeu să mă iau de Victor. Eu nu i-am oferit niciun răspuns, pentru că eu cântam și nu pot vorbi în timp ce cânt. I-am făcut un simplu semn cu mâna, prin care să înțeleagă că nu pot să răspund și sunt concentrat. (...) Ulterior ea mi-a zis răspicat că sunt un nesimțit și m-a lovit cu palma peste față.

Un gest foarte urât la vârsta dumneai. Am înțeles de la miri că ea, ieșind afară după ce m-a lovit cu palma peste față, mirii o așteptau afară, le-a recunoscut mirilor. În continuare m-a înjosit, m-a jignit și a adus vorbe la adresa mea”, a declarat Iulian Cosmin, la Star la mare fitză.

Reacția Laurei Lavric

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN, Laura Lavric a spus că respectivul muzicant a insultat-o, motiv pentru care l-a apucat de obraz.

„Eu m-am dus la dânsul înainte de a pleca. El deja cânta şi m-am dus la el, acolo, m-am aplecat la el, la orgă. Zic "Mă, noi am intrat peste tine? Ce program ţi-am stricat, mă? Eu dirijez nunta altuia? Cum poţi să vorbeşti minciuni, nu ţi-e ruşine?" Şi el îmi spune "Du-te dracului!" Poftim?? Eu să mă duc dracului?? Şi l-am prins de obraz. "Măi, neruşinatule, nu ţi-e ruşine să vorbeşti cu mine aşa??" Şi el a zis că nu şi eu am plecat.”, a zis artista.

Laura Lavric este o cunoscută interpretă de muzică populară din România. Născută pe 21 septembrie 1946, în comuna Grămești, județul Suceava, ea a devenit una dintre cele mai iubite și apreciate voci ale folclorului românesc. Cariera sa muzicală a început în anii '60, iar de atunci a lansat numeroase albume și a susținut concerte atât în țară, cât și în străinătate. De-a lungul carierei, a colaborat cu numeroși artiști și ansambluri folclorice și a primit multiple premii și distincții pentru contribuția sa la promovarea muzicii tradiționale românești. Pe lângă activitatea sa artistică, Laura Lavric a fost implicată și în diverse proiecte culturale și educaționale, menite să conserve și să promoveze patrimoniul folcloric al României.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel