Liam Payne, fost membru One Direction, găsit mort în fața unui hotel

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Liam Payne a fost găsit mort la 31 de ani.

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, conform poliției locale. Incidentul a avut loc în fața hotelului CasaSur din Palermo, un cartier din capitala Argentinei. Ziarul local La Nacion a raportat decesul miercuri, ora locală.

Muzicianul britanic, în vârstă de 31 de ani, se afla cazat la CasaSur, iar surse citate de ABC News America confirmă locația.

La fața locului, o mulțime de fani îndurerați s-au adunat în spatele unui cordon pentru a-i aduce un ultim omagiu idolului lor.

Potrivit surselor citate de TMZ, Liam și iubita lui, Kate Cassidy, au sosit în Argentina pe 30 septembrie, postând diverse momente din vacanța lor pe rețelele de socializare. Kate a părăsit Argentina pe 14 octombrie, în timp ce Liam a rămas în Buenos Aires și s-a cazat la CasaSur Palermo.

Se pare că personalul hotelului a sunat la 911 pentru a raporta un bărbat „agresiv” în hotel în ziua incidentului, ceea ce corespunde cu relatările martorilor despre comportamentul lui Liam în holul hotelului.

În iunie 2021, Liam Payne a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de dependență de alcool și medicamente prescrise în perioada în care trupa One Direction era în turneu, menționând că a avut gânduri suicidare „severe”.

Liam avea doar 16 ani când s-a alăturat One Direction, trupa devenind una dintre cele mai mari formații de băieți din lume după lansarea lor în 2010 prin The X Factor. Formația s-a destrămat în 2015, iar Liam a fost recunoscut ca unul dintre principalii compozitori ai grupului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel