Lily Allen face o remarcă ironică despre Gareth Southgate înainte de meciul sferturilor de finală al Angliei

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lily Allen a făcut o remarcă ironică la adresa managerului Angliei, Gareth Southgate, în timp ce ea și co-gazda podcastului, Miquita Oliver, au discutat despre performanțele echipei în cadrul campionatului Euro 2024.

Echipa Angliei, cunoscută sub numele de "Three Lions", a fost criticată sever pentru performanțele lor considerate de mulți drept slabe. Duminică, 30 iunie, Jude Bellingham a egalat în minutul 96 pentru a salva Anglia de la o „înfrângere umilitoare”, iar Harry Kane a marcat golul victoriei în prelungiri. Aceasta i-a propulsat în sferturile de finală, unde vor juca împotriva Elveției, sâmbătă, 6 iulie, scrie The Independent.

Allen a amintit ultima dată când a fost interesată de fotbalul internațional, când Southgate „ne-a pierdut meciul”. „Acesta era gluma atunci: ‘Care este cel mai rapid mod de a ieși din Euros? Prin Southgate,’” a glumit ea. „Încă la fel de relevant ca întotdeauna!”

Defendându-l pe Southgate, Oliver a spus că simte că acesta a făcut „o treabă frumoasă cu acești băieți, dar nu au câștigat”. Allen a ripostat: „Deci, nu este o treabă frumoasă. Nu asta este ideea? Nu poți să ieși din asta doar cu gândire pozitivă.”

Când Oliver a susținut că meciul de duminică a fost „un fotbal grozav”, starul „Smile” a intervenit: „Nu a fost doar un minut de fotbal grozav?” După ce au izbucnit în râs, ea a adăugat: „Cred că putem reformula și spune că a fost un minut duminică în care s-a jucat un fotbal grozav.”

Oliver a adăugat: „Știi cum sunt [Anglia], ‘Asta a fost tot ce ne-a trebuit!’ Suntem regi!”

Allen a glumit că va susține echipa Angliei dacă vor ajunge în finală: „Voi fi acolo cu tricoul meu al Angliei, prefăcându-mă că am fost acolo tot timpul.”

Oliver i-a spus: „Te voi vedea la pub pentru restul Euro, pentru că ești evident pe marginea scaunului tău.” Allen a recunoscut: „Sunt un adevărat Scrooge al fotbalului.”

În același episod de podcast, disponibil acum pe BBC Sounds și pe principalele servicii de streaming, duo-ul a vorbit și despre subiecte precum depresia postnatală, Festivalul Glastonbury și aventura lui Allen pe un site de fetișuri pentru picioare. Oliver a lansat o apărare pasională a starului R&B SZA, după ce aceasta a atras o mulțime mai mică pentru setul său de cap de afiș de duminică, în urma performanțelor de pe scena Pyramid ale celorlalți capi de afiș Dua Lipa și Coldplay.

„Oamenii sunt doar niște nemernici care urăsc,” a spus ea. „A fost o mulțime uriașă. Și știți ce, cred că pentru că este o cap de afiș neagră, prima poveste la care s-au gândit imediat a fost: ‘A fost un eșec, nimeni nu îi pasă.’ La naiba, asta nu era adevărul, a făcut un set al naibii de bun.”

Podcastul „Miss Me?” se difuzează în fiecare săptămână, lunea și joia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel