Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Lionel Richie
Lionel Richie

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte a turneului său „Say Hello To The Hits”. Cântărețul în vârstă de 75 de ani, cunoscut pentru hituri precum „Hello”, va susține cinci concerte în Marea Britanie, începând pe 31 mai la SSE Arena din Belfast.

Turneul va continua cu spectacole la OVO Hydro din Glasgow pe 4 iunie, The O2 din Londra pe 6 iunie, Utilita Arena din Sheffield pe 8 iunie, Utilita Arena din Birmingham pe 9 iunie și la Co-op Live din Manchester pe 12 iunie. După aceste concerte, artistul va aduce turneul său și în Europa pe timpul verii.

Vorbind despre turneul său și planurile de viitor, Lionel a declarat că nu are de gând să se retragă prea curând. Într-un interviu acordat pentru The Sun, el a menționat: „Îl folosesc pe Mick Jagger ca exemplu pentru a decide când ar trebui să cobor de pe scenă. El nu pare să renunțe prea curând, așa că, atâta timp cât pot urca, conduce spectacolul și cobor singur de pe scenă, voi continua să fac asta mult timp.”

Lionel a adăugat că este mereu preocupat de viitor și de proiectele viitoare, spunând: „Am teoria pilotului italian de curse: ce este în spatele meu nu contează, contează doar ce urmează. Sunt curios despre ce îmi rezervă viitorul. Pe măsură ce trece timpul, apar noi oportunități în filme, televiziune și turnee. Trebuie să planific și să continui să lucrez pentru asta.”

El a subliniat că succesul său de durată se datorează în mare parte muzicii sale: „Am fost norocos că melodiile și catalogul meu au rezistat testului timpului.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel