Lora s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Cum a fost îmbrăcată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Lora și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, trăiesc momente de bucurie imensă!

După o relație de aproape zece ani, cei doi și-au oficializat dragostea și au devenit, în sfârșit, soț și soție. Astăzi, 19 septembrie, Lora și Ionuț au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, marcând un moment mult așteptat de fanii lor, dar și de cuplul care a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața personală.

Vestea a fost anunțată într-un mod special pe Instagram, unde Lora a postat un video cu inelul de logodnă, împărtășind astfel emoția și fericirea cu admiratorii săi. Primele imagini de la eveniment au apărut, iar Lora, radiantă de bucurie, a ales să poarte o rochiță roz, asortată cu pantofi de aceeași culoare, și o coafură simplă, dar elegantă, în stilul unei adevărate prințese. Buchetul său, compus din orhidee, a completat perfect ținuta de poveste.

Cu o zi înainte de nuntă, vedeta a transmis un mesaj plin de entuziasm, arătând cât de nerăbdătoare era să facă acest pas important alături de bărbatul pe care îl iubește.

Știți ce mi-am dat seama? Că mâine o să îmi taie cineva buletinul în fața mea. Și de mâine eu am să fiu căsătorită cu iubirea vieții mele. Mâine e Starea Civilă. Oh my God, I’m so happy (n.r. Doamne, sunt așa de fericită)”, a spus Lora, ieri, pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel